Vigtigt: Planlagt vedligeholdelse

Vigtigt: Planlagt vedligeholdelse

For at forbedre sikkerhed, pålidelighed og operationelle præstationer har vi planlagt rutine vedligeholdelse af Sirvoys servere. Dette vil resultere i at systemet midlertidig vil være nede.

Disse opdateringer begynder kl. 25. maj 2020 03.00 CEST og varer ca. 90 minutter til kl 25. maj 2020 04.30 CEST.

Vi ved hvor vigtigt det er for dig at altid at have adgang til Sirvoy, så vi har med vilje planlagt denne vedligeholdelse på et tidspunkt, hvor det påvirker vores kunder mindst. Men hvis du tror at du skal have adgang til systemoplysninger under denne periode, skal du forberede dig på forhånd, ved at lave noter eller udskrive eventuelle oplysninger, du måtte have brug for.

Dette resulterer i, at kanal reservationer hentes med en kort forsinkelse. Du behøver dog ikke at indtaste nogen reservationer manuelt, da disse vil blive hentet automatisk, når vedligeholdelsen er afsluttet eller kort tid derefter. Når forbindelsen er genoprettet, anbefaler vi at du bekræfter at alle dine kanal reservationer er blevet hentet og kan ses i din Sirvoy-konto.

For kunder, der er forbundet med Expedia, skal du oprette “fallback” -løsningen via kanalens extranet for at sikre, at du modtager reservationer under længerevarende driftsfejl, som kan komme ind via e-mail eller fax.

Tak for dit samarbejde, og hvis du har spørgsmål eller bekymringer, bedes du kontakte support teamet for at få flere oplysninger.