Subject: Expedia udfald – Løst

11. juni 2022 19.50 CEST

Expedia nedbruddet er nu blevet løst. Vær opmærksom på, at reservationer foretaget i Expedia under nedbruddet ikke automatisk overføres til din Sirvoy-konto under eller efter nedbruddet. Sørg for at finde og overføre eventuelle reservationer som er foretaget, manuelt.

Vi anbefaler på det kraftigste, at hvis du har modtaget nogen reservationer via din tilbagekaldelsesmetode (email / fax), skal du indtaste sådanne reservationer manuelt i Sirvoy så hurtigt som muligt, da de ikke importeres automatisk, efter at nedbruddet er afsluttet. Hvis du i øjeblikket ikke har opsat tilbagekaldelsesmetode med Expedia, anbefaler vi at du tjekker med Expedia om du kan opsætte det via deres extranet. Det vil gøre det muligt for dig at modtage e-mails eller fax med de reservationer der modtages fra deres kanal, selv under udfald.

Udfald startede: 11. juni 2022 11.42 CEST

Nedbrud sluttede: 11. juni 2022 23.56 CEST