Bemærk: Oplysningerne i denne artikel indeholder tredjeparts systembeskrivelser, der kan ændres uden forudgående varsel. Vær derfor opmærksom på, at nogle detaljer kan være forældede på grund af nylige ændringer foretaget af tredjeparten.

Klarna er en global “køb nu, betal senere” betalingsmetode. Baseret på din gæsts land og transaktionsbeløbet tilbyder Klarna forskellige betalingsmuligheder, herunder afdrag, betal senere, finansiering og betal nu. Med hver mulighed betaler Klarna dig med det samme det fulde beløb og opkræver beløbet hos din gæst. For at aktivere denne betalingsløsning i Sirvoy skal præsentationsvalutaen (afgiftens valuta) for dine priser være EUR, USD, GBP, DKK, SEK eller NOK. Mere information om betingelser og understøttede handels- og kundelande kan findes i Stripes dokumenter her. Denne betalingsmetode er kun tilgængelig i Sirvoy, når betalingen er indstillet som altid påkrævet.

For at bruge denne betalingsmetode skal du foretage følgende trin:

  • Aktiver Klarna som betalingsmetode på din Stripe-kontos dashboard under Indstillinger -> Betalingsmetoder -> Klarna, klik på “Anmod om adgang” og accepter de præsenterede vilkår og betingelser. Klik på “Tilføj Klarna til dine integrationer” og vælg “Tilføj Klarna til forudbygget betalingsformular”. I nogle tilfælde skal du i stedet klikke på “Slå til” for at aktivere denne betalingsmetode.
  • I Sirvoy skal du gå til Indstillinger -> Betaling & fakturering -> Kortbetalinger og klikke på “Rediger”. Med Stripe valgt som din betalingsmetode og betaling indstillet som obligatorisk, skal du aktivere “Klarna”- kontakten.

På Stripe betalingssiden vil Klarna nu vises som en af ​​de tilgængelige betalingsmetoder for alle gæster fra de understøttede lande. Hvis gæsten vælger Klarna som betalingsmetode, bliver han omdirigeret til Klarnas betalingsside for at give betalingsoplysninger. Efter en vellykket transaktion omdirigeres gæsten tilbage til reservationsformularen.

Bemærk: Når Klarna er aktiveret, vil det stadig være muligt for gæster at vælge at betale med kreditkort gennem Stripe. Derudover kan det også være muligt for gæster at betale med kreditkort gennem Klarna og muligheden “Betal nu”. Men når Klarna er aktiveret som betalingsmetode, vil CC-oplysningerne hverken fra Stripe eller Klarna blive gemt i Sirvoy, hvilket forhindrer dig i at opkræve resterende beløb på et senere tidspunkt. Det anbefales derfor kun at aktivere Klarna, hvis du har brug for fuld forudbetaling på reservationstidspunktet, eller ikke ønsker at opkræve restbeløb med Stripe løsningen. Alle CC oplysninger modtaget fra salgskanaler vil dog blive gemt til fremtidige opkrævninger, selv når Klarna er aktiveret.

Bemærk: Klarna accepterer kun betalinger for kunder med faktureringsadresser på de markeder, der matcher din præsentationsvaluta. For eksempel, hvis din præsentationsvaluta er SEK, vil Klarna være i stand til at acceptere betalinger fra kunder, hvis faktureringsland er Sverige. Mere information kan findes her.