Vores intuitive hjemmesidebygger hjælper dig med at oprette en enkel responsiv hjemmeside på få trin. Denne artikel giver en nem guide, så du kan oprette din helt egen attraktive hjemmeside. Du vil også se en øjeblikkelig forhåndsvisning (desktop- eller mobilvisning), så alt hvad du skal gøre er at klikke på “gem”.

Det er simpelt: Indstil. Gem. Vis.

Trin 1: Aktivér hjemmesidebyggeren

 1. Gå til Indstillinger -> Reservationsformular.
 2. Klik på de tre prikker ved siden af den ønskede reservationsformular.
 3. Klik på “Aktivér Hjemmesidebyggeren” i rullelisten.

Når det er aktiveret, vil du blive dirigeret til hjemmesidebyggeren, og for fremtidig adgang vises etiketten nu som “Hjemmesidebygger”.

Trin 2: Indstil udseende

Under globale Indstillinger -> Udseende skal du definere, hvordan du vil have din hjemmeside til at se ud. Her har du forskellige muligheder:

 • “Farver” – vælg farver til områder som baggrund, menu eller elementer, der kan klikkes på (brug f.eks. “Primær” til at ændre farve på Email, telefon eller sociale medie-links).
 • “Menu” – vælg højden på menulinjen, og om den skal rettes eller skal rulle op sammen med hjemmesiden.
 • “Font” – vælg mellem et antal skrifttyper til at tilpasse din hjemmesides overskrifter.

Trin 3: Indstil indhold

Under Sektioner kan du beslutte, hvad der skal medtages på din hjemmeside. Ved at klikke på et afsnit kan du tilpasse ordlyden til menuetiketterne “Hjem”, “Om os”, “Overnatningstyper” og “Kontakt” på alle understøttede sprog som valgt i Sirvoy, samt tilføje titel og underoverskrift til hver af disse afsnit, hvor det er relevant. Mens sektionen “Hjem” altid vises på din hjemmeside som standard, har du muligheden for at aktivere eller deaktivere visning af de andre sektioner. Derudover har du inden for hvert afsnit følgende muligheder:

 • “Hjem” – Under Indstillinger -> Baggrund kan du bruge et af de medfølgende billeder eller uploade dit eget baggrundsbillede og beslutte, hvordan det skal vises på din hjemmeside. Indstillinger -> Titel og undertitelgiver dig mulighed for at vælge dets justering og farve. Prøv forskellige muligheder, og se, hvilke der fungerer bedst i den øjeblikkelige forhåndsvisning. Klik blot på knappen “Gem” øverst på siden, når du er tilfreds med indstillingerne.
 • “Galleri” – Når dette afsnit er aktiveret, kan du uploade billeder, som dine gæster kan se som et galleri (under Indstillinger -> Billeder). I upload processen har du mulighed for at redigere billedet, før du bekræfter din upload. Du har også forskellige størrelser af miniaturevisninger at vælge imellem i dine indstillinger og kan ændre billedernes rækkefølge. Når du klikker på et uploadet billede, åbnes gallerivisningen i diasshowtilstand, så dine gæster let kan tages gennem galleriet automatisk. Gæsten kan også manuelt se billederne i sit eget tempo og har også mulighed for fuldskærmsvisning for en endnu mere fordybende oplevelse.
 • “Om os” – Her kan du bruge det medfølgende tekstfelt til at tilføje en beskrivelse af din ejendom og alt andet, du gerne vil have dine gæster til at vide om dig. Brug Formater-funktionen til at style din tekst som ønsket.
 • “Overnatningstyper” – Aktivering af dette afsnit viser som standard alle de overnatningstyper, der er tilgængelige på din ejendom og deres billeder, som de vises på din reservationsformular. De viste billeder er dem, du har uploadet for hver overnatningstype i Sirvoy. Ved at klikke på et hvilket som helst overnatningstypes billede vises beskrivelsen som defineret i den bolig, du har oprettet i Sirvoy. Hvis du foretrækker kun at vise udvalgte overnatningstyper i dette afsnit af din hjemmesidebygger, skal du under Indstillinger -> Synlighed af overnatningstyper deaktivere kontakten “Alle overnatningstyper i reservationsformularen” og aktivere de valgte overnatningstyper, du vil vise.
 • “Vilkår og betingelser” – Du kan aktivere dette afsnit til at offentliggøre dine vilkår og betingelser for dine gæsterne. Brug tekstfeltet i dette afsnit til at tilføje dine vilkår og betingelser og andre vigtige oplysninger til dine gæster. Med Markdown-funktionen kan du style din tekst som du ønsker.
 • “Kontakt” – Under Indstillinger -> Kontakt Information kan du vælge enten at vise standardkontaktoplysningerne som defineret i Sirvoy eller tilpasse oplysningerne udelukkende til din hjemmeside. Indstillinger -> Social giver dig mulighed for at tilføje links til sociale medier. Din hjemmeside viser derefter straks det relevante linkede sociale mediesymbol på din hjemmeside under “Find os på”.

Trin 4: Gør dig selv synlig

Sirvoy hjemmesidebygger hjælper dig med at blive set af flere mennesker. Sådan gør du:

 • Under Globale Indstillinger -> Domæne vil du se forskellige muligheder for domænenavne at vælge imellem. Du skal blot tilføje det valgte domænenavn sammen med et af de angivne domæner. Klik på “Gem” for at gøre domænenavnet til dit. Klik derefter på “Besøg hjemmeside” øverst på siden for at åbne din færdige hjemmeside for at dele med alle!
 • Under Globale Indstillinger -> SEO kan du definere, hvordan du vil blive fundet på internetsøgemaskiner. SEO (søgemaskineoptimering) er den praksis at optimere din hjemmeside til bedre placering på søgemaskiner. En del af SEO-processen er at bruge gode nøgleord i din titel og beskrivelse: ord og sætninger, der beskriver, hvad dit indhold handler om og din placering. Derefter bruger en søgemaskine (såsom Google) disse oplysninger til at bestemme, hvilket indhold der er relevant for en bestemt søgeforespørgsel, og hvordan siden skal rangere i søgninger efter et bestemt udtryk. Det er det, der giver en hjemmeside sin søgerangering.

Gå til “Beskrivelse” under Indhold -> Basic for at tilføje relevante nøgleord eller sætninger på dit valgte sprog.

På Google kan du desuden bekræfte ejerskabet af din hjemmeside. I denne proces får du en HTML-tagværdi. Kopier denne værdi og indsæt den i feltet “Google SearchConsole HTML-tagværdi (indhold)” under Indstillinger -> Google. Dette øger din placering og chancerne for at blive opdaget af flere potentielle gæster i Googles søgemaskine.