Bemærk: Denne artikel fremhæver måder at ombygge Reservationsformular koden. Disse metoder er avancerede og kræver viden om webudvikling.

Ud over at forududfylde og forudvælge reservationsformular indstillinger, har webudviklere endnu mere avancerede måder at tilpasse reservationsformularen til deres gæster.

Alternativ syntakskode

Vi tilbyder en alternativ syntaks, der nogle gange er nyttig, hvis en webstedsudbyder har problemer med standardkoden. Det understøtter alle de samme funktioner som standardkoden, men i almindeligt javascript for nemt at integrere med anden kode.

Denne alternative syntaks er et værdifuldt værktøj for webudviklere, der ønsker at bygge deres egen kode omkring Sirvoys reservationsformular.

Sådan får du adgang til den alternative syntaks:

  1. Gå til Indstillinger -> Reservationsformular
  2. Klik på de tre prikker ved siden af den ønskede reservationsformular.
  3. Vælg “Installer på websted” i rullelisten.
  4. Kopier den alternative syntaks i “Kopiér denne kode.”

Eksempler på avanceret brug

Mulighederne er uendelige, men to virkelige eksempler fra hotelejere inkluderer:

  • Tilpassede søgebjælker, der linker til en eller flere forskellige Sirvoy reservationsformulare.
  • Brugerdefinerede grænseflader til styring af mange ejendomme fra én hjemmeside, der lader gæster vælge ejendommen og andre detaljer først. Først derefter henter den søgeresultaterne fra Sirvoys reservationsformular. Denne løsning kan linke til forskellige Sirvoy reservationsformulare fra den samme konto eller formulere fra forskellige konti.

Bemærk: Hvis du har eksempler, som andre kunne have gavn af, så kontakt os, så kan vi inkludere dem her!