Afhængigt af dine behov er der flere måder at indstille reservationsformularen med forudfyldte værdier såsom datoer, antal voksne, sprog, kategori osv. Desuden er mere avancerede integrationer mulige. Se nogle forslag nedenfor.

Angiv forudfyldte værdier for gæster, der booker på din hjemmeside

Nogle gange vil du måske indstille forudfyldte værdier for dine gæster, der reservere på din hjemmeside. Disse er inkluderet i den genererede kode, så du kan f.eks. få en side på din hjemmeside vist med en valgt kategori eller et værelse og en anden side med en anden kategori. Eller en side med et særligt event med forudfyldte datoer.

 1. Gå til: Indstillinger -> Reservationsformular -> Installer på websted.
 2. Klik på “Avanceret”.
 3. Tilføj de parametre du ønsker. Tilføjelse af ind- og udtjekningsdato gør flere valg tilgængelige, herunder i hvilket trin i bookingprocessen gæster skal ankomme.
 4. Hvert valg udløser en opdatering af forhåndsvisningen af reservationsformularen (set længere nede på siden), hvor du kan se, hvordan det ser ud i din egen reservationsformular.
 5. Når du er færdig, kan du kopiere koden i feltet “Kopier denne kode” for at føje til din hjemmeside, og den vil bruge de valgte forudfyldte værdier. Disse muligheder gemmes ikke i Sirvoy, så du kan generere så mange koder, som du vil, og installere dem på forskellige sider, så forskellige værdier vises på forskellige sider på din hjemmeside.

Opret URL-links til reservationsformularen med forudfyldte datoer osv.

Dette er en måde at tilpasse den formular, du allerede har installeret på din hjemmeside. Det kan være nyttigt, hvis du vil linke eller omdirigere til reservationsformularen med bestemte parametre, der er valgt, såsom datoer, antal voksne, sprog, kategori (placering) osv. Dette kan f.eks. Bruges til email kampagner.

 1. Gå til Indstillinger -> Reservationsformular -> Installer på websted.
 2. Klik på “Avanceret”.
 3. Tilføj de parametre du ønsker. Tilføjelse af ind- og udtjekningsdato gør flere valg tilgængelige, herunder i hvilket trin i bookingprocessen gæster skal ankomme.
 4. Hvert valg udløser en opdatering af forhåndsvisningen af reservationsformularen (set længere nede på siden), hvor du kan se, hvordan det ser ud i din egen reservationsformular.
 5. I feltet “Adresse med indlejret reservationsformular – for at generere en tilpasset URL” skal du indtaste URL’en til den side, hvor reservationsformularen er installeret.
 6. Feltet “Tilpasset URL til destinationsside” vises nu, og den URL, der vises der, ændres automatisk i henhold til eventuelle tilføjede parametre. Dette kan nu bruges i en email, et link eller til ethvert andet formål, hvor du gerne vil dirigere gæster hen til en side med forudfyldte parametre.

Bemærk: Tilpassede URL links kan kombineres med brugen af ​​forudfyldte værdier i koden, der skal installeres (se det øverste afsnit). Bemærk, at URL parametre har forrang, hvis de kombineres med værdier, der er angivet i koden. Kombinationen af ​​de forudfyldte værdier ved hjælp af koden og de forudfyldte værdier fra URL’en udgør de værdier, der bruges til den specifikke gæst.

Bemærk:

 • Disse instruktioner fungerer også, hvis du installerer reservationsformularen med WordPress-pluginet eller bruger Hjemmesidebyggeren.
 • Kategoriparameteren kan bruges til at sende din gæst til et bestemt sæt overnatningstyper. Dette kan være nyttigt, hvis du administrerer flere placeringer.
 • For at være i stand til at vælge en enhed på forhånd skal indstillingen “Lad gæsterne vælge enhed” være indstillet til “Krævet” i indstillingerne for reservationsformularen.
 • Denne funktion begrænser ikke gæsten fra at ændre søgningsparametrene senere.

Andre avancerede anvendelser: f.eks. Opret dit eget tilpassede søgefelt og link til Sirvoys Reservationsformular(er)

Hvis du har et problem med din hjemmesideudbyder, er der en mulighed under “Avanceret”, der siger “Har du problemer? Brug alternativ syntaks”, der kan bruges. (Klik på afkrydsningsfeltet.)

Dette er også en syntaks, der kan bruges til andre mere avancerede integrationer, for eksempel ved at kombinere flere reservationsformularer til én. Bemærk, at dette kræver en vis viden om webudvikling. Din webudvikler kan gøre brug af eksemplet, der vises i feltet “Kopier denne kode”, som opdateres med kode, om hvordan man inkluderer reservationsformularen på en dynamisk måde i Javascript. Alle de samme funktioner, der understøttes ved hjælp af koden, understøttes også her. Parametre i webadresser har også forrang i dette tilfælde, ligesom beskrevet ovenfor.

For eksempel vil du have mulighed for at oprette dit eget brugerdefinerede søgefelt (reservationsformular) og linke til en eller flere forskellige Sirvoy-reservationsformularer. Eller hvis du administrerer flere ejendomme fra den samme hjemmeside og ønsker, at gæsterne først vælger hvilken ejendom de vil reserverer, vælge datoer og mere, og derefter får søgeresultatet på Sirvoys reservationsformularen. Du kan linke til forskellige Sirvoy reservationsformularer, der administreres på den samme Sirvoy konto, eller reservationsformularer fra forskellige Sirvoy konti. Hvis du har eksempler, som du tror, ​​andre vil have gavn af, så kontakt os, og vi kan inkludere dem her!