Denne korte artikel forklarer, hvad du skal gøre, hvis du vil omdirigere dine gæster til en anden tilpasset destinationsside, efter at reservationsprocessen er afsluttet, og afhængigt af dine indstillinger for hvordan betalingen er foretaget.

Sådan genererer du en HTML-fil til dit websted med en indlejret reservationsformular.

  1. Gå til Indstillinger -> Reservationsformular.
  2. Klik på de tre prikker ved siden af den ønskede reservationsformular. 
  3. Klik på “Installer på websted” i rullelisten.
  4. Vælg “Integrer på dit websted (JavaScript)”.

Koden ville se sådan ud:

<script src="https://secured.sirvoy.com/widget/sirvoy.js" async="" data-form-id="your-form-id-here"></script>

Du kan bruge ovenstående script ved at placere det på en side på din hjemmeside for at generere reservationer (f.eks .: https://eksempel.dk/resever-nu.)

Men lad os sige, at når reservationen eller betalingen er behandlet, at vil du have, at dine gæster ankommer til en tilpasset side såsom https://eksempel.dk/tak-for-din-reservation. I dette tilfælde skal ovenstående kode ændres for at inkludere mål-URL (din tilpassede destinationsside). Dette kan let gøres ved at gå til den ovennævnte side “Installer på websted”. For at generere den krævede kode bedes du:

  1. Vælg “Integrer på dit websted (JavaScript)”.
  2. Klik på “Avanceret”.
  3. I feltet “Tilpasset destinationsside-URL” skal du tilføje den destinationsside, du ønsker, at dine gæster skal ankomme til efter reservationsprocessen.
  4. Koden i “Kopier denne kode” ændres derefter automatisk og inkluderer nu din valgte mål-URL.

Denne kode kan nu placeres, hvor du ønsker, at reservationsformularen skal vises. På denne måde omdirigeres din gæst automatisk hver gang en reservation foretages og gennemføres ved hjælp af den integrerede reservationsformular med den ændrede kode.

Bemærk: Vi anbefaler kraftigt, at den tilpassede landingsside inkluderer Sirvoys reservationsformular, så gæsten kan nå en bekræftelsesside (inklusive oplysninger som tilføjet kreditkort, det betalte beløb osv.

Bemærk: Vi anbefaler kun at omdirigere til en tilpasset landingsside med det samme domæne, ellers kan browsere blokere omdirigeringen eller bede brugeren om bekræftelse. Test altid efter at have foretaget ændringerne ved at foretage en reservation som gæst, følg gæstens reservations flow for at sikre, at det fungerer i de browsere, dine gæster sandsynligvis vil bruge.