Denne korte artikel forklarer, hvad du skal gøre, hvis du vil omdirigere dine gæster til en anden tilpasset destinationsside, efter at reservationsprocessen er afsluttet, og afhængigt af dine indstillinger for hvordan betalingen er foretaget.

Typisk kan du generere en integreret HTML-reservationsformular, der skal inkluderes på din hjemmeside. For at gøre dette skal du gå til Indstillinger -> Reservationsformular -> Administrer reservationsformularer -> Indstaller på websted og vælg “Integrer på dit eget websted (JavaScript)”. Koden ville se sådan ud:

Du kan bruge ovenstående script ved at placere det på en side på din hjemmeside for at generere reservationer (f.eks .: https://eksempel.dk/resever-nu.)

Men lad os sige, at når reservationen eller betalingen er behandlet, vil du have, at dine gæster ankommer til en brugerdefineret side som https://example.com/tak-for-din-reservation. I dette tilfælde kan du ændre ovenstående kode for at inkludere ønskede URL (din tilpassede destinationsside) som vist i følgende eksempel:

På denne måde omdirigeres din gæst automatisk hver gang en reservation foretages og gennemføres ved hjælp af den integrerede reservationsformular med den ændrede kode.

Bemærk: Den tilpassede destinationsside skal indeholde Sirvoy-reservationsformularen. Hvis ikke, vil gæster, der foretager en reservation, ikke modtage en bekræftelse på, at deres reservation gik igennem, og under nogle omstændigheder kan reservationen muligvis ikke oprettes.