Følg disse enkle trin for at tilføje “Event Tracking” til reservationsmotoren ved hjælp af Google Analytics:

 1. Find først din Google Analytics-sporingskoden som beskrevet her:https://support.google.com/analytics/answer/1032385?hl=en
 2. Gå derefter til Sirvoy under Indstillinger -> reservationsformular -> Administrer reservationsformular og klik på “Rediger”.
  Indtast din sporingskode under “Google Analytics ID” og gem.
 3. Du vil nu være i stand til at spore dine gæsters adfærd i Google Analytics (fra dags dato) under “Reports -> Behaviour -> Events -> Overview”. Vælg “Event action”.

69871671-b8608280-12b3-11ea-9760-c8f19e1a79a8.png (1902×1006)

Følgende begivenheder spores:

 • page_search – angiver et besøg i søgeformen på reservationsformularen
 • page_results – angiver et besøg på resultatsiden, hvor priser og værelser vises
 • page_details – angiver, at gæsten har besøgt inputformularen til gæstedetaljer
 • page_payment – angiver, at gæsten besøger siden med mulighed for at betale hos den eksterne betalingsudbyder og ser udbyderens side med betalingsmuligheder (Dette er den sidste begivenhed, der er registreret for de fleste reservationer, hvis du bruger en udbyder, der tvinger brugeren til at forlade din side.)
 • page_confirmation – angiver, at gæsten har betalt med succes, enten uden at forlade reservationsformularen (f.eks. ved brug af Stripe) eller via en ekstern betalingsudbyders side og derefter har klikket på linket “return to merchant”.
  For brugere, der betaler via den eksterne betalingsudbyders side, gøres dette ikke altid af gæsten, så denne begivenhed kan forventes at blive udløst meget sjældent i disse tilfælde. (Brug af Stripe som betalingsmulighed kan derfor være et fordelagtigt valg, hvis du vil have denne begivenhed udløst.)

Bemærk: Følgende begivenheder spores ikke i denne funktion:
Booking_completed
page_thanks

Bemærk: Denne indbyggede begivenhedssporing sporer kun, hvilken side der indlæses, og så er det op til dig som bruger at fortolke, hvad der skete på siden afhængigt af, hvad dine indstillinger angår betalinger eller forudbetalinger, og dit valg af betalingsudbyder.

Tip: Hvis du gerne vil have en mere avanceret opsætning, såsom også at fange begivenheder som ovenstående booking_completed og page_thanks, følg instruktionerne i denne artikel. Bemærk, at dette skal gøres af en webdesigner.