Hvis du bruger Pro-versionen, kan du dele oplysninger om værelsestilgængelighed med hjemmesider til ferieudlejning, der understøtter iCal-formatet (envejsforbindelse). Imidlertid understøtter nogle få iCal-kanaler desuden også automatisk reservations opsamling (tovejsforbindelse).

iCal er et filformat, der repræsenterer kalenderen for et bestemt rum. Bestilling og restriktioner vises som blokerede datoer i kalenderen, og angiver dermed hvilke datoer værelset er tilgængeligt.

 1. Gå til Indstillinger -> Kanaler -> iCal og klik på “Rediger”.
 2. Find det rum, som du vil dele tilgængelighedsoplysninger til, og klik på “Generer eksportwebadresse”.
 3. Kopier den viste URL og del den med et hvilket som helst antal iCal-kanaler. Kanalerne kan derefter kalde URL’en jævnligt, og Sirvoy vil svare med tilgængeligheden for det pågældende rum. For Airbnb se disse instruktioner om, hvordan du importerer iCal-kalendere.
 4. Reservationer kan kun importeres automatisk fra iCal-kanaler, der understøtter en tovejsforbindelse. Klik på “Vælg format” for at se de understøttede kanaler. Hvis du har en anden iCal-kanal som du ønsker at hente din reservation fra og dens format matcher et af de understøttede formater, kan det også tilsluttes. Du kan dog kontakte support@sirvoy.com for at få webadressen accepteret.
 5. Kopier eksportwebadressen fra de respektive kanaler og indsæt den i feltet “Indtast iCal URL her ..”. For Airbnb, se disse instruktioner om, hvordan du eksporterer Airbnb-kalender. Bestilling fra iCal-kanaler, der ikke er angivet her, skal registreres manuelt i Sirvoy.

Vær opmærksom på følgende:

 • Priser, der er angivet i Sirvoy, sendes IKKE til iCal-kanaler – kun tilgængelighed er sendt. Dette betyder, at du skal indstille dine priser på din iCal-kanalkonto.
 • Ændringer på reservationer samt aflysninger vil ikke gå videre til Sirvoy, men skal håndteres manuelt. (Dog ændres datoændring.)
 • Ved Airbnb skal du aktivere funktionen, hentning af reservationer (import) under Indstillinger -> Kanaler -> iCal, bemærk at både ubekræftede og bekræftede reservationer importeres til Sirvoy. Selv efter at en ubekræftet reservation er blevet afvist i Airbnb, vises den igen som reserveret i Airbnb, efter at den næste opdatering er sendt fra Sirvoy. Løsning: hvis du afviser en ubekræftet reservation i Airbnb, skal du straks fjerne den i Sirvoy manuelt.
  Hvis du foretrækker at undgå denne manuelle proces, har du muligheden for at deaktivere importfunktionen. Men vær opmærksom på, at denne handling kan øge risikoen for overbookinger, da Airbnb-reservationer skal indtastes manuelt i Sirvoy. Vi anbefaler derfor ikke at deaktivere importfunktionen.
 • Indstillingerne for URL-linket til eksportkalenderen i VRBO og HomeAway anbefales at blive indstillet til “ikke-foreløbige”, da bestillingsanmodninger vil blive synlige i Sirvoy ellers. Hvis foreløbige reservationer importeres til Sirvoy, kan det også medføre “konflikt” status ved bestilling i HomeAway-kalenderen.
 • Sirvoy modtager meget få detaljer om reservationen via iCal.  Værelsespris, belægning, værelsestype og gæste navne sendes IKKE fra kanalen. Feltet >gæstenavn< vises som “Intet navn”.
 • Belægningen i disse reservationer indstilles som standard til 1 person. Hvis rummet bruges i flere overnatningstyper i Sirvoy, bruges den første overnatningstype i sorteringsrækkefølgen, som de vises i Indstillinger -> overnatning. Således bliver værelsesprisen i reservationen indstillet til, hvad der er konfigureret i Sirvoy til den overnatningstype, med antal gæster 1, inklusive eventuelle prisændringer.
Bemærk: Sirvoy har ingen kontrol over, hvor ofte kanalen kalder URL’en for at kontrollere tilgængeligheden. Nogle kanaler vil tjekke sjældnere, måske en gang om dagen. De fleste kanaler begrænser også, hvor ofte Sirvoy kan tjekke for nye reservationer. For eksempel giver Airbnb kun os mulighed for at spørge om nye reservationer hvert 30. minut. Med andre ord bør du forvente nogle forsinkelser, når du bruger iCal-formatet. Overvej også, at disse forsinkelser kan medføre overbookinger.