Hvis du bruger Pro-versionen, kan du dele oplysninger om værelsestilgængelighed med hjemmesider til ferieudlejning, der understøtter iCal-formatet (envejsforbindelse). Imidlertid understøtter nogle få iCal-kanaler desuden også automatisk reservations opsamling (tovejsforbindelse).

iCal er et filformat, der repræsenterer kalenderen for et bestemt rum. Bestilling og restriktioner vises som blokerede datoer i kalenderen, og angiver dermed hvilke datoer værelset er tilgængeligt.

 1. Gå til Indstillinger -> Kanaler -> iCal og klik på “Tilslut”.
 2. Find det rum, som du vil dele tilgængelighedsoplysninger til, og klik på “Generer eksportwebadresse”.
 3. Kopier den viste URL og del den med et hvilket som helst antal iCal-kanaler. Kanalerne kan derefter kalde URL’en jævnligt, og Sirvoy vil svare med tilgængeligheden for det pågældende rum.
 4. For iCal-kanaler, der understøtter tovejsforbindelser,
  • Kopier den gyldige iCal-URL fra iCal-kanalen, og indsæt den i feltet “Indtast iCal URL her” for hver enhed.
  • Under “Vælg overnatningsstype” skal du vælge en tilknyttet overnatningstype, som du ønsker at importere reservationer til. Sirvoy genkender automatisk og accepterer understøttede iCal-formater.
  • Klik på “Tilføj import-URL”. iCal-formater der ikke er kompatible genererer en fejlmeddelelse.

Vær opmærksom på følgende:

 • Med kun en Sirvoy-konto kan du oprette forbindelse til flere forskellige lister. (Gælder for alle iCal-kanaler.)
 • Priser, der er angivet i Sirvoy, sendes IKKE til iCal-kanaler – kun tilgængelighed er sendt. Dette betyder, at du skal indstille dine priser på din iCal-kanalkonto.
 • For alle iCal-kanaler deler Sirvoy oplysninger om tilgængelighed et år forud for den aktuelle dato.
 • Når der opdages en annullering, annullerer Sirvoy reservationen automatisk og sender dig en email for at informere dig om den.
 • Ændringer på reservationer som ændringer af enhed eller dato, foretaget af dig eller en gæst, vil komme igennem til Sirvoy. Ændringen skal altid foretages på kanalsiden. Bemærk, at hvis der foretages en ændring af enheden i Sirvoy i stedet for på iCal-kanalen, vil dette medføre, at reservationen automatisk annulleres i Sirvoy.
 • Hvis du opretter en betingelse i Sirvoy for at blokere en enhed på en iCal-kanal, skal du også markere afkrydsningsfeltet “Ophold ikke tilladt (inkl. check-in)”. Kun afkrydsning af “Check-in ikke tilladt” blokerer ikke enheden på kanalen. Begrænsningen “Ledige dage” er ikke kompatibel med iCal. Det skal også indstilles på kanalen at begrænse hvor lang tid i forvejen eller hvor tæt på check-in reservationer kan foretages.
 • Indstillingerne for URL-linket til eksportkalenderen i VRBO og HomeAway anbefales at blive indstillet til “ikke-foreløbige”, da bestillingsanmodninger vil blive synlige i Sirvoy ellers. Hvis foreløbige reservationer importeres til Sirvoy, kan det også medføre “konflikt” status ved bestilling i HomeAway-kalenderen.
 • Sirvoy modtager meget få detaljer om reservationen via iCal. Værelsespris, belægning, gæstens navn eller andre relaterede kreditkortoplysninger sendes IKKE fra kanalen. Feltet >gæstens navn< vises som “Intet navn”.
 • Antal gæster i disse reservationer indstilles som standard til 1 person. Hvis rummet bruges i flere overnatningstyper i Sirvoy, kan du kontrollere den overnatningstype, som reservationer skal importeres til på iCal-kortlægningssiden. Hvis du vil importere reservationer til en anden overnatningstype, skal den forrige kortlægning først slettes. For at foretage en sådan ændring skal du kopiere importen iCal URL og derefter slette importen. Tilføj derefter importen iCal URL tilbage, og vælg den overnatningstype, du vil bruge i forbindelsen, i rullemenuen. Bemærk, at en sådan ændring af kortlægning ikke opdaterer allerede eksisterende reservationer, men kun påvirker fremtidige.
 • Værelsesprisen i reservationen indstilles til, hvad der er konfigureret i Sirvoy til den tilsluttede overnatningstype, med antal gæster på 1, inklusive eventuelle prisændringer.

Bemærk: Sirvoy har ingen kontrol over, hvor ofte kanalen kalder URL’en for at kontrollere tilgængeligheden. Nogle kanaler kontrollerer ikke så ofte, måske kun én gang om dagen. De fleste kanaler begrænser også, hvor ofte Sirvoy kan kontrollere, om der er nye reservationer, typisk en gang i timen. Med andre ord, bør du forvente nogle forsinkelser, når du bruger iCal-formatet. Du bør også holde i mente, at disse forsinkelser kan medføre overbookinger.