03/05/18 OPDATERING: Bemærk, at det kun er muligt at oprette forbindelse til Facebook for Facebook brugere der har mere end 2000 likes eller har sider administreret af “whitelisted” apps. Hvis du allerede har en forbindelse, vil det forblive uændret. Dette skyldes en ændring fra Facebook, som du kan læse om i deres udviklernotater her: https://developers.facebook.com/docs/pages/tabs

Der er ingen andre data, der forklarer mere detaljeret om hvorfor dette er sket, eller hvad deres planer er for at takle dette i fremtiden. Det ser ud til, at denne ændring er forbundet med den nylige overtrædelse af Facebooks sikkerhed og deres tilgang til at gøre platformen mere sikker og mere sikker for deres brugere. Vi beklager i mellemtiden for eventuelle ulemper, der forårsager vores Sirvoy-klienter, og vi vil opdatere denne artikel til fremtidige opdateringer om emnet, så snart de er tilgængelige. For mere information om Facebook’s misbrug af platformmisbrug se dette link til deres nyhedsrum: https://newsroom.fb.com/news/2018/03/cracking-down-on-platform-abuse/

I mellemtiden kan du i stedet installere “Book-nu-knappen” og derved have gæster knyttet til din webside. Følg disse trin:

  1. Klip på “Tilføj ny knap” på din Facebook-side
  2. Vælg “Make a booking with you” > “Book Now” > “Next” i drop-down-menuen som åbner
  3. Vælg “Link to website” og klik på “Save” efter indtastning af din websiden URL.

Hvis du allerede har Facebook-app’en installeret, burde de førstnævnte anvisninger nedenfor fungere korrekt. Hvis du er ved at installere app’en, bedes du gennemgå instruktionerne længere nede i artiklen i stedet.

Med vores Facebook-app er det muligt at acceptere hotelbookinger via jeres Facebook-side. Disse bookinger vil blive registreret hos Sirvoy på samme måde som, når en gæst booker via jeres webside.

  1. Når du er logget ind på Facebook, klikker du på dette link og vælger derefter, hvor du ønsker tilføje “Book nu”-knappen.
  2. Gå til din Facebook-side, hvor du nu vil få øje på knappen ved navn “Book nu”. Klik på knappen og noter det ID (page ID) som vises.
  3. I Sirvoy: Gå til Indstillinger -> Kanaler -> Facebook og klik på “Rediger”.
  4. Indtast det page ID, som du tidligere noterede.

Desværre understøtter Facebook ikke visningen af apps på mobile enheder. Læs mere her.

Du kan justere felterne for din Facebook-bookigformirvoy under Indstillinger -> Reservationsformular -> Tilpas standardfelterne i reservationsformularen, da Facebook-widgetten linker til den samme bookingformular, som den du har på din webside.