Selvom tilgængeligheden er synkroniseret mellem Sirvoy og kanalerne næsten øjeblikkeligt, er der altid en lille risiko for dobbelt reservationer, når det samme fysiske rum gøres tilgængeligt på flere reservationskanaler samtidigt. Her er nogle ting, der kan føre til overbookinger, og dermed også en vejledning om, hvordan man undgår dem:

  • Samtidige reservationer. Det sidste værelse kunne i samme øjeblik bestilles både via dit websted og en anden reservationskanal.
  • Forkerte kortlægning af overnatningstyper. Hvis f.eks. Den reserverede overnatningstyper ikke er blevet kortlagt, vil Sirvoy ikke kunne tilføje reservationen korrekt, og den vil blive markeret som en overbooking.
  • Ændring af værelse i Sirvoy reservationen, til en anden værelsestype end den oprindeligt reserverede. Da en sådan ændring ikke afspejles i kanalbestillingen, kan det i nogle tilfælde føre til uoverensstemmelser mellem Sirvoy og kanalen, som igen kan føre til overbooking. Ændringer af værelsestyper bør derfor altid foretages på kanalens ende.

Når en overbooking finder sted, vil reservationskanalen forvente at du straks informerer dem, dog afhængigt af din aftale, så partneren af kannelen kan hjælpe med at finde en løsning så hurtigst som muligt. For at undgå overbookinger i det omfang det er muligt, kan du vælge at begrænse et antal værelser fra at blive delt med reservationskanalerne.