Restriktioner for indtjekning, udtjekning og ophold

Disse begrænsninger understøttes af de fleste reservationskanaler. Dog, nogle kanaler, såsom Hostelworld og Citybreak, understøtter dog ikke, Check-in ikke tilladt og check-ud ikke tilladt. For at lukke disse kanaler skal du sørge for at markere afkrydsningsfeltet “Ophold ikke tilladt (inklusiv check-ind)”.

Advarsel: Bemærk, at begrænsninger, der er indstillet for en bestemt rumtype, kun gælder for den rumtype og ikke for nogen “alias” – rumtyper, der er forbundet til den. Hvis reservationskanalen også har »derived« priser, der er knyttet til en værelsestype, skal du tjekke med kanalen for at sikre dig, at disse priser deler begrænsninger med den overordnede pris.

Reservérbare dage

Tilladt opholdslængde understøttes af de fleste reservationskanaler, men ikke alle, f.eks. Citybreak og Hostelworld. Hvis denne indstilling ikke kan ændres via Sirvoy, skal du bede din kontoadministrator om at ændre denne indstilling på reservationskanalen.

Bloker et individuelt værelse 

Individuelle værelser som er blokeret vil blive ekskluderet, når Sirvoy beregner antallet af ledige rum – ligesom bookede værelser også vil blive ekskluderet. Dette gælder for alle bookingkanaler.

Begrænsning af hvor lang tid i forvejen eller hvor tæt på indtjekning reservationer kan foretages

Denne indstilling skal udføres på hvert enkelt kanal.