Inden en ny forbindelse til en bookingkanal kan blive aktiveret bør en såkaldt værelsestype-mapping (kobling) foretages. Dette indebærer at I beskrive hvilke værelsestyper i Sirvoy, som skal repræsenteres eller modsvarer de værelsestyper, som findes på bookingkanalen. Denne kobling gør de muligt for de to systemer at vide, hvilke værelsestyper der er tale om, når opdateringer og bookinger sendes frem og tilbage.

  1. Gå til Indstillinger -> Kanaler og klik “Rediger” ift. den bookingkanal, som du ønsker at koble til.
  2. En liste over værelsestyper og priser, som findes tilgængelige på bookingkanalen, vil blive vist.
  3. Vælg den tilsvarende Sirvoy overnatningstype fra rullemenuen for hver kanals overnatningstype. (Du skal muligvis oprette nye “alias” overnatningstyper i Sirvoy, hvis der er mange forskellige priser, der skal kortlægges.) Se bemærk nedenfor for mere information om korrekt kortlægning.

Bemærk:

  • Forskellige Sirvoy overnatningstyper, kortlagt til forskellige kanal overnatningstyper, bør ikke indeholde de samme enheder. Eksempel: “Enhed A” i Sirvoy bør ikke sælges under både overnatningsstype “Dobbeltværelse” og overnatningsstype “Enkeltværelse” i kanalen; det skal kun sælges under en af ​​dem.
  • Hvis der er oprettet flere kanalrater for den (samme) kanal overnatningstype, og de er kortlagt til to eller flere Sirvoy overnatningstyper, skal alle disse Sirvoy overnatningstyper indeholde de samme sæt enheder. Ellers opdateres tilgængeligheden ikke korrekt, og der kan forekomme overbookinger. Eksempel: “Sirvoy overnatningstype A” kortlagt til kanalprisen “Dobbeltværelse Standard” og “Sirvoy overnatningstype B” kortlagt til kanalprisen “Dobbeltværelse Non refundable”, skal begge indeholde nøjagtigt de samme enheder.
    (For at sikre at enhedssættene er ens, skal du oprette alias overnatningstyper i Sirvoy for at kunne koble de forskellige priser til kanalens overnatningstyper.) ”
VIGTIGT: Valutaen som I bruger i Sirvoy skal matche den valuta, som I bruger på bookingkanalen. I kan ændre valutaen for jeres Sirvoy-konto her: Indstillinger -> Din konto -> Tid og region.