Sirvoy kan hjælpe jer til at holde øje med rengøringen af værelserne (rent og klart til næste gæst). Men I kan også selve oprette brugerdefinerede  skemalagte opgaver, såsom udskiftning af linned eller daglig rengøring af værelserne. Gå til Indstillinger -> Aktiviteter og rengøring for at oprette en ny opgave.

Når den nye skemalagte opgave “udskiftning af linned” er oprettet, fremgår den som en kolonne på siden for Enheder. Et klikbart ikon vil fremgå i kolonnen, når der findes en booking med en skemalagt opgave på den pågældende dato. Rengøringspersonalet kan klikke på ikonet for at ændre statussen for opgaven til “udført”.

I indstillingerne for tilpassede planlagte opgaver kan du vælge, hvor ofte hver opgave skal udføres, og om den tilbydes på ankomstdagen, afrejsedagen eller under hele opholdet.

Hvis du vil have forekomsten af ​​en opgave til at være jævnt fordelt på hver reservation, skal du sætte kontakten “Optimer de planlagte forekomster” til ON og ændre aktivitetsintervallet fra “daglig” til et andet interval. Opgaver med denne indstilling kan derefter omlægges på siden Enheder ved at klikke på kalenderikonet, der vises i kolonnen på den planlagte aktivitet.