I øjeblikket tilbyder Sirvoy ikke muligheden for at specificere børnepriser og antal i overnatningstypernes indstillingerne. Dette betyder, at enhver belægning eller prisfastsættelse af børn skal indstilles på din Booking.com konto. Oplysninger om dette vil dog nu være synlige i reservationen på Sirvoy. Sådan fungerer det mere detaljeret.

Antal af børn

Som en del af dine indstillinger på Booking.com kan du tillade børn. Antallet af børn, du ønsker at modtage i hver overnatningstype, bør derfor ikke medtages i indstillingen “Maks. Antal gæster”, der findes ved redigering af en overnatningstype i Sirvoy, men vælges på Booking.com. Fra september 2020 vises alle oplysninger om antallet af børn og deres alder på en reservation sendt fra Booking.com også i Sirvoy. Disse oplysninger vises som en kommentar i feltet “Intern kommentar” på siden med reservationsoplysninger.

Bemærk: Vær opmærksom på, at antallet af børn ikke påvirker det samlede antal gæsteværdi i reservationen. Det er derfor muligt, at det faktiske antal gæster i en reservation (inklusive børn) overstiger den værdi, der ses i reservationslisten eller på fanen Enheder.

Børnepriser

Hvis du vil have specifikke priser for børn, kan prisregler for disse indstilles på Booking.com. Dog vil alle reservationer inklusive børnepriser, der sendes fra Booking.com til Sirvoy, afspejles korrekt i Sirvoy-reservationen.