I øjeblikket understøtter Hostelworld ikke funktionen pris pr. person på nogen af deres priser. Dog vil vi gerne vi nogle oplysninger, som du måske finder nyttige ift. dine værelsestyper på Hostelworld.

På Hostelworld er det muligt at sælge enkeltsenge (i sovesale) såvel som private værelser.

Enkeltsenge i sovesale

For at kortlægge senge i en sovesal:

  1. Gå til overnatningstypen i Sirvoy, og brug disse indstillinger.
    – Antal gæster: 1
    – Maks. antal gæster (inkl. ekstra senge): 1
    – Objekttype: Seng
  2. Registrer en enhed for hver seng i sovesalen, hvilket også er angivet på Hostelworlds kortlægningsside i Sirvoy.

Her er et eksempel på en sovesal med 3 senge:

Private værelser

Nogle vælger dog stadig af sælge private værelser.
Eksempel: Lad os forestille os, at du har en bestemt værelsestype forbundet til Hostelworld. Den højeste pris 500 kr. vil automatisk blive divideret med højeste antal gæster, fx. 2 (indstillet i “Max. antal af gæster (inkl. ekstrasenge)”). Sirvoy vil nu sende prisen pr. seng – i dette tilfælde 250 kr. Værelser vil imidlertid ikke kunne bookes på Hostelworld til prisen for 1 person. Værelset vil kun kunne bookes for prisen bestemt til 2 personer.

Det samme gælder, hvis det maksimale antal af gæster er sat til 4: gæsterne vil være nødsaget til at booke værelset til prisen for 4 personer. Når du reserverer et værelse på Hostelworld, ville denne information blive vist: “For at sikre dig et privat værelse, bør du booke hele værelset”. Altså således at værelserne ikke mulige at sælge til en lavere pris end den, som er sat ud fra det maksimale antal af gæster.