Sirvoy kan automatisk holde din tilgængelighed opdateret og hente dine reservationer fra HotelSpecials.

Bemærk: Hvis du allerede har eksisterende, kommende reservationer hos HotelSpecials, vil de ikke automatisk blive hentet og registreret i Sirvoy. Se punkt 4 nedenfor.

Følg disse skridt for at aktivere forbindelsen:

  1. Informer jeres Account Manager ift. HotelSpecials, at I ønsker forbindelse via Sirvoy.
  2. Gå til Indstillinger -> Kanaler -> HotelSpecials og klik “Rediger”.
  3. Indtast jeres HotelSpecials brugernavn og kodeord og følg herefter instruktionerne for at koble jeres værelsestyper til kanalen.
  4. Reservationer, der er modtaget via HotelSpecials før tilslutningen, vil ikke automatisk blive hentet og registreret i Sirvoy. De skal importeres manuelt til Sirvoy, helst før forbindelsen aktiveres. Hvis du har et stort antal af sådanne reservationer, hjælper vi dig gerne med importen. Se denne artikel for en vejledning.
Bemærk: Når forbindelse er oprettet, vil det ikke længere være muligt at ændre priser, tilgængelighed, restriktioner(se nogle undtagelser her), osv. via jeres HotelSpecials login Alle opdateringer herefter skal udføres via Sirvoy. Når en ændring er foretaget i Sirvoy vil det inden for få minutter også kunne ses på HotelSpecials . Vi anbefaler dog, at man stadig eftertjekker på sin HotelSpecials konto for at sikre at priser, tilgængelighed og reservationer er opdateret og synkroniseret korrekt.
Bemærk: Selvom tilgængeligheden er synkroniseret mellem Sirvoy og kanalerne næsten øjeblikkeligt, er der altid en lille risiko for dobbeltreservationer, når det samme fysiske værelse bliver gjort tilgængeligt på flere reservationskanaler samtidigt. For eksempel kunne det sidste værelse i samme øjeblik bestilles både via dit websted og en anden reservationskanal. Dette sker meget sjældent, selv for travle hoteller. Men hvis dette sker, vil reservationskanalen forvente at du straks informerer dem herom sådan at kanalens partner service, afhængigt af din aftale, kan hjælpe med at finde en løsning så hurtigt som muligt.

Bemærk: I sjældne tilfælde kan reservationer modtaget fra kanaler blive fordelt på forskellige rum.