De fleste hoteller ønsker ikke ventende reservationer fra VRBO og HomeAway, der skal importeres til Sirvoy-kalenderen, før de bekræftes og betales. Du kan fjerne disse ventende reservationer fra eksportkalenderen i HomeAway og VRBO, som kun tillader bekræftede og betalte reservationer at være synlige i den eksporterede kalender og i Sirvoy ved at følge disse trin:

  1. Gå til din HomeAway eller VRBO kalender.
  2. Klik på eksportkalenderen.
  3. Når du får URL-linket, spørger den dig, om du “ønsker at inkludere eller ekskludere ventende reservationer”. Slå denne indstilling fra, hvis du ikke vil eksportere dem og kopier linket ved at fjerne markeringen i feltet for at inkludere ventende datoer i eksporten. Bemærk, at hvis du nu kigger på HomeAway / VRBO iCal-linket, tilføjer den en “ikke-ventende” parameter til slutningen af ​​webadressen. Med denne indstilling vil kun bekræftede og betalte reservationer blive eksporteret og vist i Sirvoy.

Dette betyder, at kun “grønne” bekræftede reservationer i VRBO eller HomeAway vil blive eksporteret, og ikke de røde bestillingsanmodninger eller ventende. Denne indstilling vil minimere risikoen for, at annullerede HomeAway “reservationsanmodninger”, såkaldte “ventende reservationer”, forbliver i Sirvoy-kalenderen efter at være blevet annulleret i HomeAway. (aflyste iCal reservationer forsvinder ikke automatisk fra Sirvoy, ikke engang bekræftede og betalte)

Ventende reservationer kan også gøre Sirvoy reservationer markeret som “modstridende” i HomeAway eller VRBO kalendere.