Bemærk: Oplysningerne i denne artikel indeholder systembeskrivelser fra tredjepart, der kan ændres uden nogen form for varsel. Derfor skal du være opmærksom på, at nogle detaljer kan være forældede på grund af nylige ændringer foretaget af tredjepart.

Hvis du har en aktiv myallocator-konto, kan du forbinde den til Sirvoy. Sirvoy kan automatisk holde din tilgængelighed opdateret og hente dine reservationer fra myallocator.

Bemærk: Hvis du allerede har eksisterende, kommende reservationer hos myallocator, vil de ikke automatisk blive hentet og registreret i Sirvoy. Se punkt 3 nedenfor.

Følg disse anvisninger for at aktivere forbindelsen:

På myallocator:

  1. Gå til Integration -> PMS connections
  2. Tillad API-adgang til Sirvoy

På Sirvoy:

  1. Gå til Indstillinger -> Kanaler -> myallocator og klik på ”Tilslut”.
  2. Angiv jeres myallocator brugernavn og kodeord og følg siden instruktionerne for at koble diverse værelsestyper til.
  3. Reservationer, der er modtaget via myallocator før forbindelsen, vil ikke automatisk blive hentet og registreret i Sirvoy. De skal importeres manuelt til Sirvoy, helst før forbindelsen aktiveres. Hvis du har et stort antal af sådanne reservationer, hjælper vi dig gerne med importen. Se denne artikel for en vejledning.
Bemærk: Når forbindelse er oprettet, vil det ikke længere være muligt at ændre priser, tilgængelighed, restriktioner(se nogle undtagelser her), osv. via jeres myallocator login Alle opdateringer herefter skal udføres via Sirvoy. Når en ændring er foretaget i Sirvoy vil det inden for få minutter også kunne ses på myallocator. Vi anbefaler dog, at man stadig eftertjekker på sin myallocator konto for at sikre at priser, tilgængelighed og reservationer er opdateret og synkroniseret korrekt.
Bemærk: Selvom tilgængeligheden er synkroniseret mellem Sirvoy og kanalerne næsten øjeblikkeligt, er der altid en lille risiko for dobbeltreservationer, når det samme fysiske værelse bliver gjort tilgængeligt på flere reservationskanaler samtidigt. For eksempel kunne det sidste værelse i samme øjeblik bestilles både via dit websted og en anden reservationskanal. Dette sker meget sjældent, selv for travle hoteller. Men hvis dette sker, vil reservationskanalen forvente at du straks informerer dem herom sådan at kanalens partner service, afhængigt af din aftale, kan hjælpe med at finde en løsning så hurtigt som muligt.

Bemærk: I sjældne tilfælde kan reservationer modtaget fra kanaler blive fordelt på forskellige rum.