Selvom tilgængeligheden er synkroniseret mellem Sirvoy og kanalerne næsten øjeblikkeligt, er der altid en lille risiko for dobbelt reservationer, når det samme fysiske rum gøres tilgængeligt på flere reservationskanaler samtidigt. Her er nogle ting, der kan føre til overbookinger, og dermed også en vejledning om, hvordan man undgår dem:

 • Reservationer der foretages på præcis det samme tidspunkt. Selvom det er sjældent, kunne to reservationskilder booke det sidste ledige værelse samtidigt.
 • Forkert kortlægning af overnatningstype 
  • Hvis en overnatningsstype på den samme kanal har flere forskellige priser, skal hver pris kortlægges med Sirvoy overnatningsstyper, der indeholder de samme enheder. Ellers opdateres tilgængeligheden ikke korrekt, og det er sandsynligt at der opstår overbookinger.
  • For nemt at administrere dette skal du skabe et alias af (duplikere) en værelsestype i Sirvoy for hver enkelt kanal værelsestypepris. 
 • Samme værelser i forskellige overnatningstyper som er tilsluttet til reservationskanaler. Hvis flere Sirvoy-overnatningstyper indeholder det samme værelse, men er knyttet til forskellige kanalovernatningstyper, så vil det skabe en uoverensstemmelse i antallet af værelser. Brug forskellige prisrater på reservationskanalen, i stedet for forskellige overnatningstyper, for at tilbyde det samme værelse til forskellige priser.
  Eksempel: Du har én kanal værelsestype kaldet “Dobbeltværelse”, men du vil give den tre priser: standard, morgenmad inkluderet og gratis afbestilling. 
  1. I Sirvoy skal du oprette en overnatningstype kaldet “Dobbeltværelse” og inkludere enheder.
  2. Dupliker det to gange for at oprette nye værelsestyper og navngiv dem henholdsvis “Dobbeltværelse – Morgenmad” og “Dobbeltværelse – Gratis afbestilling.”
  3. Kortlæg kanalværelsestypens tre priser til de tre nye Sirvoy-overnatningsstyper, du lige har oprettet.

  Alle tre vil dele de samme enheder, og tilgængeligheden vil blive opdateret korrekt.

 • Ændring af værelse i Sirvoy reservationen, til en anden værelsestype end den oprindeligt reserverede. Da en sådan ændring ikke afspejles i kanalbestillingen, kan det i nogle tilfælde føre til uoverensstemmelser mellem Sirvoy og kanalen, som igen kan føre til overbooking. Ændringer af værelsestyper bør derfor altid foretages på kanalens ende.

Når en overbooking finder sted, vil reservationskanalen forvente at du straks informerer dem, dog afhængigt af din aftale, så partneren af kannelen kan hjælpe med at finde en løsning så hurtigst som muligt. For at undgå overbookinger i det omfang det er muligt, kan du vælge at begrænse et antal værelser fra at blive delt med reservationskanalerne.