På siden Enheder kan du finde en oversigt over alle dine enheder og information om de gæster der forventes at checke-ind eller ud på en bestemt dato. Siden viser også information om værelser der skal gøres rent eller vedligeholdes, såvel som andre rengøringsaktiviteter du har oprettet.
Fanerne især er nyttige, fordi de gør det muligt nemt at skifte mellem forskellige enhedsvisninger efter behov. Du kan vælge at se alle enheder i en samlet oversigt, eller kun se ind-checkninger, ud-checkninger, eller overnatninger for dags dato eller en anden valgt dato.

Fanen Evakueringsliste vil hjælpe dig til med det samme at se og printe alle de optagede enheder i øjeblikket i realtid. For mere information om brug af Evakueringslisten, se venligst denne support artikel.

De tilgængelige filtre giver dig mulighed for at få overblik over dine enheder i forhold til deres rengøringsstatus and i forhold til værelsestype eller kategori. Dette kan virkelig være nyttigt når du skal organisere de relaterede opgaver, du har specificeret. Informationen i hver kolonne kan sorteres ved at klikke på pil-symbolet ved hver kolonnetitel.