Stripe, der er vores anbefalede betalingsløsning, har en rimelig pris, er sikker og utrolig alsidig. Integrationen med Sirvoy er problemfri, og desuden er den tilgængelig i det meste af verden og tilbyder fremragende point-of-sale-funktioner gennem Stripe Terminal.  Som verificeret Stripe-partner sikrer Sirvoy en streng sikkerheds- og verificeringsproces med denne førende infrastruktur for globale betalinger.

Stripe kan sættes op til at gemme, og senere trække kreditkort oplysinger fra

 • Online reservationer fra din hjemmside
 • Walk-in gæster ved receptionen
 • Salgskanal reservationer modtaget gennem Sirvoy

Stripe kan også gøre at du kan trække pengene på kort når der bliver reserveret på din hjemmesides reservationsformular.

Stripe tilbyder integrerede lokale betalingsløsninger (Sirvoy understøtter iDEAL til bankbetalinger). Stripe tilbyder også Apple Pay og Google Pay, hvis alle krav til disse er opfyldt.

Følg disse anvisninger for at aktivere Stripe:

 1. Gå til: Indstillinger -> Betaling og Fakturering -> Kortbetalinger og klik på “Rediger”.
 2. Vælg Stripe som din betalingsudbyder.
 3. I indstillingen “Gem kortoplysninger til senere opkrævning” skal du vælge, om kortoplysninger altid skal være påkrævet eller vises som valgfrie.  Hvis den frivillige mulighed er valgt, kan gæsterne reservere uden at indtaste kortoplysninger. (Admin-brugere kan altid lade felterne være tomme, når de foretager nye reservationer.) Gæsterne har derefter mulighed for at tilføje et kreditkort på reservationsbekræftelsessiden og gennem funktionen Søg-reservation-funktionen.
 4. Hvis du ønsker at opkræve gæster automatisk på tidspunktet for reservationen eller gøre det valgfrit for gæster at foretage sådanne betalinger, skal du vælge indstillinger for dette under “Delvis forudbetaling” og/eller “Fuld forudbetaling”.
 5. Vælg forbindelsesmiljøet (“Produktion/live” eller “Test mode”).
 6. Ændr “Beskrivelse af tjenester”, hvis det er nødvendigt. Det er kun synligt for Stripe, ikke for gæsterne.
 7. Klik på “Gem”.
 8. Du vil blive omdirigeret til Stripe og blive bedt om at bekræfte forbindelsen. Hvis du ikke allerede har en Stripe-konto, vil du blive bedt om at oprette en. Når den er oprettet, skal du sørge for at bekræfte kontoen ved hjælp af den email, som Stripe har sendt til dig, før du fortsætter.

Hvis du vil, kan du foretage en prøvereservation med betaling og tilbagebetaling. (I Live-tilstand vil Stripe opkræve deres standard ikke-refunderbare behandlingsgebyr på en sådan betaling.)

Bemærk: I din Sirvoy-konto, under Indstillinger -> Betaling og fakturering -> Kortbetalinger

 • Brug miljøet “Test mode” for at forbinde din Sirvoy-konto med din Stripe-kontos testnøgle. Når du bruger Sirvoys reservationsformular i dette miljø, kan du simulere Stripe Checkout-betalingsflowet med detaljer om testbetalingsmetoden.
 • Brug miljøet “Produktion / Live” for at acceptere rigtige betalinger i Stripe Checkout.

Sådan fungerer Stripe:

 • Gæsterne skal indtaste kreditkortoplysninger for at fuldføre samt blive garanteret en reservering – kortet vil imidlertid ikke blive debiteret.
 • Stribe validerer de modtagede oplysninger og debiterer en kontrolafgift på 1 kr. (refunderes med det samme), som vil fremstå på gæstens kontoudtog i en kort periode.
 • Kreditkortoplysninger kan tilføjes eller opdateres af gæsten på reservationsbekræftelsessiden eller gennem funktionen Søg-reservation-funktionen eller af dig selv fra siden med reservationsoplysninger.
 • Den resterende eller fulde saldo kan anmodes om at blive betalt via funktionen Søg-reservation-funktionen. Hvis der er foretaget indstillinger for dette, vil den samme mulighed blive præsenteret for gæsten på reservationsbekræftelsessiden.
 • Flere kreditkort kan sågar tilføjes til en booking.
 • Kortet kan debiteres til hver en tid fra bookingens informationsside. Du bør blot angive det beløb, som skal debiteres.
 • Flere debiteringen kan foretages, fx forudbetaling og afsluttende betaling ved udcheckning.
 • Delvise eller hele refunderinger kan også foretages fra denne informationsside.
 • Selvom en kreditkort er tilføjet til Stripe med succes, kan senere afvisninger af kortet forekomme.
 • Besøg Stripes supportartikel om fejlmeddelelser for detaljer om deres fejlmeddelelser, eller brug deres søgefunktion til at finde en specifik fejl.

Hvordan Stripe virker ved direkte opkrævning på kreditkort:

 • Gæster skal betale direkte på tidspunktet for reservationen for at afslutte reservationen.
 • Forskellige muligheder er tilgængelige for at tvinge delvis betaling (første nat / procent / fast beløb) eller fuld forudbetaling, også baseret på hvor tæt på check-in dato det er.
 • Indstillinger for obligatorisk forudbetaling har kun indflydelse på Sirvoy-reservationsformularen. Kreditkortoplysninger sendt fra kanaler bliver ikke automatisk opkrævet. Disse vil blive gemt til senere manuel opkrævning i stedet, uanset om du tvinger forudbetaling eller ej.

Bemærk: Sirvoy har ikke nogen adgang til kortoplysningerne og kan således ikke oplyse o informationer fra kreditkortet. Stripe opretter såkaldte “tokens” som repræsenterer kortoplysninger og vil således ikke give dig tilgang til oplysningerne i klar tekst, dvs. alle tallene.