Stripe er vores anbefalede betalingsløsning. Det er kraftfuldt, prisvenligt og meget sikkert. Det er også den mest velintegrerede og fleksible betalingsløsning i Sirvoy og tilgængelig i mange lande. Sirvoy er en Verified Stripe Partner og gennemfører en streng sikkerheds- og verificeringsproces med denne populære betalingsløsning.

70971424-36d56680-20a1-11ea-8528-b19219c42254.png (388×72)

Stripe kan sættes op til at gemme, og senere trække kreditkort oplysinger fra

 • Online reservationer fra din hjemmside
 • Walk-in gæster ved receptionen
 • Salgskanal reservationer modtaget gennem Sirvoy

Stripe kan også gøre at du kan trække pengene på kort når der bliver reserveret på din hjemmesides reservationsformular.

Stripe tilbyder integrerede lokale betalingsløsninger (Sirvoy understøtter iDEAL til bankbetalinger). Stripe tilbyder også Apple Pay og Google Pay, hvis alle krav til disse er opfyldt.

Følg disse anvisninger for at aktivere Stripe:

  1. Gå til Indstillinger -> Betaling og Fakturering -> Kortbetalinger og klik “Rediger”.
  2. Vælg Stripe.com og klik på “Connect with Stripe”.
  3. Du vil blive sendt videre til Stripe og bedt om at verificere forbindelsen. Hvis du ikke allerede har en Stripe-konto, vil du blive bedt om at oprette en. Efter kontoen er oprettet, så sørg for at du bekræfter kontoen via den email du får fra Stripe, inden du går videre til punkt 4.
  4. Med indstillingen “Gem kortoplysninger til senere opkrævning” skal du vælge, om kortoplysninger altid skal være påkrævet, eller om kortoplysningerne kan tilføjes som en frivillig mulighed. Hvis den frivillige mulighed er valgt, kan gæsterne reservere uden at indtaste kortoplysninger. (Admin-brugere kan altid lade felterne være tomme, når de foretager nye reservationer.) De har derefter mulighed for at tilføje et kreditkort på reservationsbekræftelsessiden og gennem funktionen Søg-reservation-funktionen.
  5. Hvis du automatisk vil debitere gæster på tidspunktet for reservationen eller gøre det valgfrit at foretage sådanne betalinger, skal du vælge indstillinger for dette under “Delvis forudbetaling” og/eller “Fuld forudbetaling”.
  6. Klik på “Gem”, hvorefter forbindelsen vil være oprettet.
  7. Foretag en testreservation sammen med betaling og refusion for at sikre, at alt fungerer som forventet. Dette vil ikke medføre nogen omkostninger for dig.

Sådan fungerer Stripe:

 • Gæsterne skal indtaste kreditkortoplysninger for at fuldføre samt blive garanteret en reservering – kortet vil imidlertid ikke blive debiteret.
 • Stribe validerer de modtagede oplysninger og debiterer en kontrolafgift på 1 kr. (refunderes med det samme), som vil fremstå på gæstens kontoudtog i en kort periode.
 • Kreditkortoplysninger kan tilføjes eller opdateres af gæsten på reservationsbekræftelsessiden eller gennem funktionen Søg-reservation-funktionen eller af dig selv fra siden med reservationsoplysninger.
 • Den resterende eller fulde saldo kan anmodes om at blive betalt via funktionen Søg-reservation-funktionen. Hvis der er foretaget indstillinger for dette, vil den samme mulighed blive præsenteret for gæsten på reservationsbekræftelsessiden.
 • Flere kreditkort kan sågar tilføjes til en booking.
 • Kortet kan debiteres til hver en tid fra bookingens informationsside. Du bør blot angive det beløb, som skal debiteres.
 • Flere debiteringen kan foretages, fx forudbetaling og afsluttende betaling ved udcheckning.
 • Delvise eller hele refunderinger kan også foretages fra denne informationsside.
 • Selvom en kreditkort er tilføjet til Stripe med succes, kan senere afvisninger af kortet forekomme.

Hvordan Stripe virker ved direkte opkrævning på kreditkort:

 • Gæster skal betale direkte på tidspunktet for reservationen for at afslutte reservationen.
 • Forskellige muligheder er tilgængelige for at tvinge delvis betaling (første nat / procent / fast beløb) eller fuld forudbetaling, også baseret på hvor tæt på check-in dato det er.
 • Indstillinger for obligatorisk forudbetaling har kun indflydelse på Sirvoy-reservationsformularen. Kreditkortoplysninger sendt fra kanaler bliver ikke automatisk opkrævet. Disse vil blive gemt til senere manuel opkrævning i stedet, uanset om du tvinger forudbetaling eller ej.

Bemærk: Sirvoy har ikke nogen adgang til kortoplysningerne og kan således ikke oplyse o informationer fra kreditkortet. Stripe opretter såkaldte “tokens” som repræsenterer kortoplysninger og vil således ikke give dig tilgang til oplysningerne i klar tekst, dvs. alle tallene.