Bemærk: Oplysningerne i denne artikel indeholder systembeskrivelser fra tredjepart, der kan ændres uden nogen form for varsel. Derfor skal du være opmærksom på, at nogle detaljer kan være forældede på grund af nylige ændringer foretaget af tredjepart.

iDEAL er en hollandsk baseret betalingsmetode, der giver gæster mulighed for at gennemføre transaktioner online ved hjælp af deres bankoplysninger. Denne betalingsmetode på Stripe er begrænset til gæster med en bankkonto, der understøtter iDEAL (se listen her og den er kun tilgængelig, når betaling er sat til obligatorisk. For at aktivere denne betalingsløsning i Sirvoy skal valutaen for dine priser være EUR.

For at bruge denne betalingsmetode skal du gøre følgende:

  • Aktiver iDEAL-betalingsmetode på din Stripe-kontos dashboard under Settings -> Payment Methods -> iDEAL, og klik på “Activate”.
  • I Sirvoy skal du gå til Indstillinger -> Betaling og fakturering -> Kortbetalinger og klikke på “Rediger”. Når Stripe er valgt som din betalingsmetode, og betaling er angivet som obligatorisk, skal du sætte baren “iDEAL payments” til “on“.

Fra siden Stripe betaling vises iDEAL nu som en af ​​de tilgængelige betalingsmetoder. En betalene gæst fra Holland vil have mulighed for at blive omdirigeret til banken for at logge ind og godkende betalinger. Betalinger foretaget via iDEAL kan kun foretages i EUR.

Bemærk: Når iDEAL er aktiveret, er det ikke længere muligt at angive, at kort automatisk skal godkendes automatisk uden betaleren godkendes igen. Dette betyder, at kortbetalinger har brug for sikker 3D-godkendelse ved enhver brug.