I kan blokere et værelse ved at klikke på selve værelsesnummeret på Kalender-siden, Enheder-siden eller ved at gå til Indstillinger -> Overnatning. Klik “Bloker tidsperiode” i pop-up-vinduet. Værelset lukkes herefter for bookinger i den valgte tidsperiode på samme måde som ved almindelige bookinger.

Ovenstående er også forklaret i denne video (på engelsk):