Denne artikel vil forklare, hvordan du:

  • frakobler en enhed (værelse) fra en eller flere overnatningstyper.
  • flytter en enhed til en anden overnatningstype.
  • sletter en enhed permanent.
  • sletter en overnatningstype permanent.

Flytning eller frakobling af en enhed fra en eller flere overnatningstyper

Hvis dit mål er at fjerne linket til en enhed fra en eller flere overnatningstyper eller blot at flytte en enhed til en anden overnatningstype, skal du følge disse trin:

  1. Gå til Indstillinger -> Overnatning og klik på den enhed, du ønsker at fjerne tilknytningen til eller tilknytte til en anden overnatningstype.
  2. Klik på “Rediger”, og vælg den eller de overnatningstyper denne enhed skal fjernes fra eller associeres med ved hjælp af ON/OFF knappen.

Sletning af en enhed

Hvis permanent vil slette en enhed (værelse), skal du klikke på enheden som beskrevet ovenfor og derefter klikke på “Slet denne enhed”.

  1. Hvis denne enhed har nogen kommende reservationer, vil en advarselsmeddelelse bede dig om at flytte denne reservation til et andet værelse, før du sletter den.
  2. Når du har flyttet reservationerne, vises en advarselsmeddelelse, der spørger, om du vil fortsætte med at slette denne enhed.

Sletning af en overnatningstype

Følg disse trin for at slette en overnatningstype permanent:

  1. Gå til Indstillinger -> Overnatningsstype og til den overnatningsstype, du ønsker at slette.
  2. Da du ikke vil være i stand til at slette denne overnatningstype uden først at slette eller flytte de enheder, der er knyttet til denne overnatningstype, skal du følge ovenstående procedure.
  3. Når der ikke er flere enheder tilknyttet denne overnatningstype, kan du nu klikke på knappen “Slet”.
  4. En advarselsmeddelelse vil give dig besked om, at alle “Alias overnatningstyper” knyttet til denne overnatningstype også vil blive slettet. Klik på “OK”, hvis du ønsker at fortsætte.

Advarsel:

  • Sletning af en enhed eller en overnatningsstype kan ikke tages tilbage!
  • Hvis der er knyttet Alias til den overnatningstype, du sletter, slettes disse samtidig.
  • Alle overnatningstyper, der er forbundet til kanaler, vil automatisk blive fjernet fra kortlægningen mellem Sirvoy og kanalen. Kortlæg venligst dine overnatningstyper igen i Sirvoy og juster også dine overnatningstyper på kanalens side.
  • Tidligere reservationer, der indeholder den slettede overnatningstype og/eller enhed vil have teksten “Utilgængelig eller fjernet” i stedet for den gamle overnatningtype/enhedsnavn.
  • Sletning af en enhed (værelse) eller en overnatningstype kan påvirke rapporterne for reservationer, statistikker og regnskab.