Bemærk: Oplysningerne i denne artikel indeholder systembeskrivelser fra tredjepart, der kan ændres uden nogen form for varsel. Derfor skal du være opmærksom på, at nogle detaljer kan være forældede på grund af nylige ændringer foretaget af tredjepart.

Facebook er et kraftfuldt værktøj til at nå mange potentielle gæster og tiltrække interesse for din ejendom. Du kan nemt oprette en “Kontakt os” -knap (CTA) og føre dem direkte til din startside med Sirvoysreservationsformular til øjeblikkelige reservationer. Alternativt kan du linke til Sirvoys stand-alone reservationsformular.

Det gør du ved at følge disse enkle trin:

  1. Log ind på din Facebook-side (som administrator)
  2. Klik på “+ Tilføj en knap” under cover billedet. (se billede)82342518-013afd80-99f2-11ea-923f-ceed72592f87.png (1104×355)
  3. Vælg en knap i rullemenuen, f.eks. “Kontakt os”.
  4. Klik på “Link til hjemmeside” og indsæt URL-linket på din startside, hvor du har Sirvoysreservationsformular installeret. (Hvis du i stedet ønsker at linke til Sirvoys stand-alone reservationsformular, skal du gå til Indstillinger -> Reservationsformular -> Administrer reservationsformularer -> Indstaller på websted og klikke på “INSTALLER PÅ WEBSTED”. Vælg “Stand alone side med reservationsformular og kontaktoplysninger (URL)” under de givne indstillinger og brug den viste URL.)
  5. Klik på “Udfør”.