Du kan indstille nye reservationer til at blive betragtet som rene reservationsanmodninger, indtil de manuelt gennemgås og bekræftes af dig.

  1. Gå til Indstillinger -> Reservationsformular -> Administrer reservationformularer -> Generelle indstillinger og klik på “Rediger”.
  2. Under rubrikken “Reservationsforespørgsler” vælger I “Online reservationer foretaget af gæster bliver kun betragtet som forespørgsler indtil de bekræftes” eller “Alle nye reservationer betragtes blot som forespørgsler indtil de bekræftes. Sidstnævnte betyder, at reservationer foretaget i back-end-systemet også betragtes som midlertidige ikke-godkendte.
  3. Når gæster booker via jeres hjemmeside vil de oprindelige “Reserver nu”-knap i stedet vise “Send reservationsforespørgsel. Gæster vil herefter modtage en bekræftelse på deres reservationsforespørgsel i stedet for en bekræftelse på selve reservationen/bookingen.
  4. Når I modtager forespørgslen, kan I klikke “Bekræft” øverst i venstre hjørne for derved at bekræfte denne. Her vil I også have mulighed for at sende en endelig bekræftelsesmail på gæsten booking.
Tip: I kan lave skræddersyede skabeloner til e-mails og SMS’er i forhold til reservationsforespørgsler og reservationsbekræftelser i stedet for at bruge standardskabelonerne.