Bemærk: Telkey er kun tilgængelig i Sverige, Norge, Danmark og Finland. Der udvikles for at tilbyde lignende tjenester i andre lande.

Du kan være interesseret i at automatisere indtjekningsprocessen for dine gæster ved at bruge et nøglefrit adgangssystem. Sirvoy samarbejder med Telkey, et firma, der leverer en cloud baseret service til administration af låse og adgangskoder til disse. Telkey leverer både robuste og brugervenlige låse, udover at give gæster adgang til deres værelser uden brug af fysiske nøgler. Løsningen virker uanset om du driver hotel, hostel, udendørs hytter eller lignende.

Hvordan virker det?

  1. En reservation er registreret i Sirvoy.
  2. På et tidspunkt specificeret af dig modtager gæsten en email udløst fra Telkey med et kodekort, som kan modtages til deres mobile enhed. Kortet inkluderer koder til hoveddøren, det eller de reserverede værelser og enhver anden del af hotellet, som du gerne vil give din gæst adgang til. Du vælger selv, hvornår koderne skal valideres.
  3. Ved udtjekning bliver koderne ugyldige. Et nyt kodekort stilles derefter til rådighed for den næste gæst.
  4. Herudover kan rengøringspersonale og andre få adgang til faciliteterne enten gennem nøglebriketter eller fysiske nøgler.

Låsene behøver ikke Wi-Fi forbindelse, takket være Telkeys mTAC®-teknologi for “smart offline”. Dette sikrer en smidig indtjekningsproces, uden brug af internet. Derudover kan låsene køre på batteri eller via en forbindelse til dit elektriske system for mere fleksibilitet.

Er løsningen egnet til min virksomhed?

Telkey arbejder med både større hotelkæder og mindre hoteller. Som et alternativ til at købe låsene samarbejder Telkey med IKANO Bank i Sverige for at leje låsene og relaterede produkter i en periode på 36 måneder. Der findes lignende løsninger i de nordiske lande, hvor vilkårene håndteres særskilt afhængig af land. Dette er normalt værdsat af mindre indkvarteringsvirksomheder, da start udlægget undgås.

Hvordan lærer jeg mere om løsningen og tilknyttede omkostninger?

Som nævnt leverer Telkey de låse, der er nødvendige for deres cloud baserede system. Disse er nemme at installere og kan bruges til enten at erstatte dine nuværende låse eller arbejde sammen med dem. Låsene fra Telkey fungerer sammen med låse fra ASSA, Dormakaba m.fl. For detaljeret information om låsene, hvordan man installerer dem og de tilknyttede omkostninger for låsene og forbindelsen mellem Sirvoy og Telkey, gå venligst til www.telkey.com eller kontakt Telkey på info@telkey.com.

Hvordan forbinder jeg?

Kontakt venligst vores support på support@sirvoy.com, hvis du er interesseret i at oprette forbindelse. Vi vil give mere information og hjælpe dig med at etablere en forbindelse sammen med Telkey. Når forbindelsen er oprettet, sender Sirvoy de nødvendige oplysninger til Telkey om eventuelle reservationer oprettet i Sirvoy.