Under Indstillinger -> Reservationsformular -> Generelle indstillinger kan du vælge standardindstillinger for afsendelse af e-mails og SMS. Her er en oversigt:

Afsendelse af e-mails som standard

  • Indstillingen “Send automatiserede e-mails” i sektionen “Rediger kontaktoplysninger, der findes i hver reservation, er som standard aktiveret, men både dig og dit personale har mulighed for at  deaktivere den.
  • Automatiserede e-mailskabeloner indstillet under Indstillinger -> Sprog og tekster sendes automatisk, forudsat at gæstens e-mail er inkluderet i reservationen.

Bemærk: For at sikre, at du får gæstens e-mail, skal du gå til Indstillinger -> Reservationsformular -> Juster standardfelter og indstille “E-mail” til “Påkrævet for gæster”.

Afsendelse af SMS som standard

  • I den offentligt tilgængelige reservationsformular vil indstillingen “Send mig SMS-bekræftelse” være aktiveret som standard, selvom gæsterne dog kan fravælge den.
  • Indstillingen “Send automatiserede sms’er” der findes i hver reservation under “Rediger kontaktoplysninger” vil også være slået til som standard, men kan slås fra af dig og dit personale.
  • SMS-skabeloner indstillet til at blive sendt automatisk under Indstillinger -> Sprog og tekster afsendes som standard, hvis gæstens telefonnummer er angivet i reservationen.

Bemærk: For at sikre, at du har gæstens telefonnummer, skal du gå til Indstillinger -> Reservationsformular -> Juster standardfelter og indstille “Telefon” til “Påkrævet for gæster”.

Standardbekræftelses-e-mail til reservationer foretaget af receptionen

  • Indstillingen “Send bekræftelses-e-mail” for nye reservationer i receptionen er aktiveret som standard, men dig og dit personale har mulighed for at deaktivere den.

Bemærk: Bekræftelses-e-mails for reservationer foretaget via den offentligt tilgængelige reservationsformular er obligatoriske, hvis gæstens e-mail er med i reservationen, og kan ikke slås fra.