Kro Software Sirvoy er den brugervenlige online program for Kroer virksomheder.

I årevis har vi arbejdet sammen med Kro ejere for at bygge det mest brugervenlige, praktiske og moderne system du vil finde på markedet i dag, med en overkommelig pris. Den er fyldt med værdiskabende funktioner, der hjælper dig med at drive din virksomhed med lethed. Deltag i den lange liste over Kroer over hele verden, der bruger vores billige software og få alle fordelene i dag!

Alt-i-en-løsning

Hvad hver boligejer virkelig har brug for, er en software der gør alt. Sirvoy leverer en PMS, Reservationsformular og en indbygget Channel Manager alt sammen i en komplet løsning, designet af os for at gøre dit liv lettere.

Ejendomsstyringssystem Alle de værktøjer, du behøver for at administrere din ejendom

Sirvoy er et hotel booking system og cloud-baseret ejendomsadministration system, der virker for alle typer af indkvarteringer: hoteller, moteller, vandrerhjem, B&B, loger og pensionater. Dine reservationer er let tilgængelige - når som helst og hvor som helst. Ingen installationer eller opdateringer er nødvendige.

Vi bestræber os for at være det mest omkostningseffektive og brugervenlige hotel og indkvarterings-booking system på markedet i dag, fra kun DKK79/måned.

Se alle funktioner

Reservationsformular Ingen kommissions direkte reservationer fra din hjemmeside

Start med at acceptere reservationer via din egen hjemmeside inden for få minutter. Sirvoys lydhør hotel reservationsformular gør det nemt for dine gæster at bestille online ved hjælp af en hvilken som helst type enhed. Det bedste af det hele er at alle reservationerne er helt provisionsfrie, det er trods alt din hjemmeside ikke? Tilføj bare et kodestykke på din hjemmeside og begynd at modtage reservationer med det samme!

Kanal administrator Direkte forbindelser til alle større reservationskanaler og rejsesider

I dag er de fleste hotelreservationer foretaget via online reservationskanaler (OTA'er). Med Sirvoy kan du nemt nå millioner af potentielle gæster. Sig farvel til manuelle opdateringer. Sirvoy sparer dig tid med tovejsintegrationer til alle de vigtige reservationshjemmesider og holder automatisk din tilgængelighed og reservationer up-to-date.

Få flere oplysninger om kanaler

“Da jeg skiftede til Sirvoy så jeg en øjeblikkelig stigning på 10-15%, og jeg er ikke bange for dobbelt bookinger længere.”

— Anna Apelqvist – Kivikstrand Hotel, Sverige

Spar Tid

Din tid bør bruges til at pleje dine gæster, så lad Sirvoy tage sig af de kedelige ting.

Tilgængeligt overalt - når som helt Arbejd når du vil, og hvordan du vil

Som en cloud-baseret software giver Sirvoy dig og dine medarbejdere mulighed for at følge med i arbejdet, uanset hvor I er. Du kan få adgang til alle dine data og bruge alle funktioner fra enhver enhed.

Jo hurtigere du begynder, jo mere tid vil du spare! Tilmeld dig for at se det med egne øjne og det er helt uforpligtende.

14 dages gratis prøveperiode

Automatiser dine reservationer Lad Sirvoy håndtere alle dine kanalreservationer

Bruger du flere timer hver uge på opdateringer og overførseler af reservationer mellem forskellige kanaler? Sirvoy kan håndtere alt dette for dig uden at du behøver løfte en finger. Brug den opsparede tid på at tage vare på dine gæster eller nyde en kop kaffe!

Sirvoy tilbyder sin egen indbyggede Kanal Administrator. Det er let at installere og nem at bruge, du vil elske det!

Få flere oplysninger om kanaler

“Det bedste er fleksibiliteten af denne software. Hvor flere trin skal tages i mange andre programmer, er et enkelt trin nok i Sirvoy.”

— Kurmittelhaus Hotel – Tyskland

Fuld Support

God software leveres med fuld støtte. Sirvoys support team giver dig fantastisk support og rådgivning 24/7. Og hvis det ikke er godt nok, er det 100% gratis!

Kunde support Et godt program fortjener et godt support team

Sirvoy er så let at bruge, at vi ikke er bange for at tilbyde fuld støtte til alle vores kunder, gratis. Vi har også sørget for at den rådgivning og hjælp du modtager leveres af et fuldt uddannet og kvalificeret personale.

Vi tilbyder support via telefon, email, live chat, video tutorials og support sider. Du vil altid finde et svar hos Sirvoy.

Gennemse supportcenteret

Internt Udviklingsteam Sirvoy forbedrer sig konstant og tilføjer flere funktioner

Vores udviklingsteam tilføjer konstant nye funktioner for at sikre, at Sirvoy tilbyder hvad enhver boligudbyder har brug for, hele tiden.

De lægger lige så meget vægt på at sikre, at alle eksisterende funktioner fungerer perfekt.

14 dages gratis prøveperiode

“Sirvoy er fantastisk til at besvare eventuelle spørgsmål du har, og deres online chat er fremragende og hurtig.”

— Casa Sanchez – Den Dominikanske Republik

Du er i godt selskab

Vi betjener tusindvis af hoteller i mere end 115 lande. Vores reservationsformular er tilgængelig på mere end 20 sprog.

World map showing amount of hotels using Sirvoy