Deltag i vores partner program

Du kan modtage en betydelig provision, når du introducerer Sirvoy til nye hotelbrugere. Mange webdesignere, forretningsrådgivere osv. har været glade for at anbefale Sirvoy, udelukkende baseret på de fordele, det medfører for ejeren af ​​ejendommen. Med dette partner program håber vi også at udvide fordelene til dem, der anbefaler os.

Vi har to forskellige programmer eller kompensationsmodeller; henvisningsprogrammet og partnerprogrammet. Vælg det, der passer bedst til dig og din virksomhed.

Henvisningsprogram

Sirvoy Henvisningsprogrammet tilbyder dig 50% provision på alle betalinger foretaget af den henviste klient i løbet af klientens første 6 måneder. Henvisningsprogrammet passer til virksomheder, der ønsker at få en øjeblikkelig indtægtsforøgelse.

Så for hver henvist kunde (hvis der betales årligt) kunne du tjene:

Startkonto: $ 150

Pro-konto: $ 570

Partnerprogram

Partnerprogrammet passer til virksomheder, der ønsker at opbygge en indkomst, der kommer dem til gode i de kommende år. Det tilbyder dig en procentvis baseret provision, der øger jo flere klienter du henviser til.

Du vil fortsat modtage provision på alle betalinger foretaget af klienten på ubestemt tid. Den stigende procentdelstruktur kan ses nedenfor.

1.-5. henviste klienter: 5%

6.-15. Klient: 10%

16.-30. Klient: 15%

31.-50. Klient: 20%

  1. Klienter og derover: 25%