Sirvoy Hjemmesidebygger

Opret en fantastisk hjemmeside til din bolig på få minutter

Opret din egen professionelle hotel hjemmeside på få minutter, og lad os tage den derfra. Du behøver ikke engang at bekymre dig om omkostningerne, da hele pakken er inkluderet i vores Sirvoy Pro-plan. Lyder det for godt til at være sandt? Hvorfor ikke prøve det selv med vores 14-dages gratis prøveperiode? Intent med småt og intet kreditkort nødvendigt.

Hjemmesider, der siger wow på under 5 minutter!

Med vores intuitive, brugervenlige hjemmesidebygger vil du være i stand til at fremvise din bolig på en smukt pakket, fantastisk hjemmeside, der passer til din personlighed. Det bedste er, at den kan oprettes på få minutter.

Let og tilpasselig

Skræddersy din egen unikke og smukke side for at afspejle din virksomhed med et udvalg af farver, tekster og billeder.

Øjeblikkelig forhåndsvisning

Der er ikke behov for en teknisk professionel, vores hjemmesidebygger er så enkel, selv et barn kunne gøre det. Se din oprettelse dukke op med en øjeblikkelig forhåndsvisning.

Mobilvenlig

At være fuldt responsiv og mobilvenlig sikrer, at uanset hvordan dine gæster surfer, får de en konsekvent god oplevelse.

Hav glæde af dit eget domæne

Vores hjemmesidebygger inkluderer muligheden for nemt at oprette dit eget domænenavn. Dette giver hjemmesiden dit eget personlige præg.

Administrer og udvid din virksomhed online

Forøg indtægterne med provisionsfrie reservationer

Stop med at betale dyre provisioner til kanalerne og kom igang med at modtage direkte reservationer i dag via din egen hjemmeside.

Flere sprog

Vores flersprogede muligheder er alle professionelt oversat, hvilket betyder, at du kan målrette gæster globalt på dit valgte sprog. Din hjemmeside, inklusiv reservationsformularen, kan oprettes på mere end 25 sprog.

Gå ikke glip af denne nemme og attraktive måde at se din virksomhed vokse på!