Sirvoy kan oprette forbindelse til Citybreak og alle deres partnere i Visitgroup (STF, Gotland Promotion, Destination Österlen AB osv.) for at hente reservationer og automatisk opdatere tilgængelighed og priser for værelser. Denne forbindelse kræver, at du har en aftale med Citybreak eller en af deres partnere.

Tip: Vores supportteam kan vejlede dig om, hvordan du opretter denne forbindelse. Du er altid velkommen til at kontakte os via live chat.

Før du går i gang:

 • Kontakt din Citybreak-partner, og fortæl dem, at du ønsker at oprette forbindelse til Sirvoy. De konfigurerer så dine værelsestyper og prissatser på BookVisit-platformen og aktiverer forbindelsen for dig.
 • Du får et BookVisit ID af Citybreak-partneren.
 • Der skal tilføjes en enhedspris i BookVisit til hver ny prissats, inden den kortlægges. De understøttede prissatser er: 
  • Pris pr. enhed (BookVisit) – “Fast pris – uanset antal gæster” (Sirvoy)
  • Pris pr. gæst (BookVisit) – “Fleksibel pris – afhængig af antal gæster” (Sirvoy)
  • Pris pr. enhed + tillægspris pr. gæst (BookVisit) – “Fast pris – uanset antal gæster” (Sirvoy). Bemærk, at “tillægspris pr. gæst” kun vises og kontrolleres på BookVisit.

Vigtigt: Reservationer, der er modtaget via en Citybreak-partner, før du starter tilslutningsprocessen, vil ikke automatisk blive hentet og registreret i Sirvoy. De skal importeres manuelt ind i Sirvoy, helst før forbindelsen aktiveres. Hvis du har et stort antal af sådanne reservationer, hjælper vi dig gerne med importen. Jævnfør denne vejledningsartikel. Reservationer der laves mens tilslutningsprocessen er i gang, kan importeres automatisk, efter at kortlægningen af overnatningstypen er afsluttet.

Vigtigt: Hvis du flytter fra Citybreak Easy Access til BookVisit, skal alle reservationer i Sirvoy, der blev foretaget via Easy Access før overgangen, håndteres manuelt, hvis gæsten ændrer dem.

Forbind dine Sirvoy- og Citybreak-partnerkonti:

 1. Gå til Indstillinger -> Kanaler -> BookVisit, og klik på “Tilslut”. 
 2. Indtast dit BookVisit ID , og klik på “Gem”. Så gennemgår vi din forbindelse og kontakter dig, så snart du kan kortlægge dine overnatningstyper.
 3. I Sirvoy skal du nu kortlægge dine Sirvoy overnatningstyper til de tilsvarende BookVisit-overnatningstyper/prissatser for at færdiggøre forbindelsen.
  Bemærk: 
  • Hvis du har flere prissatser for den samme overnatningstype på BookVisit (f.eks. morgenmad inkluderet, ikke-refunderbar, weekendpris), skal du oprette Aliaser af overnatningstypen i Sirvoy for at repræsentere de forskellige prissatser.
  • Hvis du bruger en afledt prissats, kan den ikke kortlægges i Sirvoy, men skal håndteres i BookVisit.
 4. Hvis du har modtaget reservationer på BookVisit under tilslutningsprocessen, har du nu mulighed for at importere disse til Sirvoy, eller du kan vælge at ignorere importen.

Dine Sirvoy- og Citybreak-partnerkonti er nu forbundet!

Fra nu af kontrollerer Sirvoy priser, tilgængelighed og begrænsninger for din BookVisit-konto. Foretag derfor alle fremtidige opdateringer til disse i Sirvoy, da disse tilsidesætte indstillingerne i BookVisit. 

Ændringer foretaget i Sirvoy vil afspejles i BookVisit inden et par minutter. 

Lige en lille ting inden du går…

 • Kontroller, at du har indtastet de samme skatter og procentvise tillægsgebyrer i både BookVisit og Sirvoy.
 • Kontroller, at det maksimale “antal standardsenge” for hver overnatningstype i BookVisit svarer til “Max. antal gæster (inkl. ekstra senge)” i Sirvoy.

Bemærk: 

 • Tilvalg tilføjes automatisk til Sirvoy ved nye reservationer, men hvis en gæst senere foretager ændringer for tilvalg, skal dette opdateres manuelt i Sirvoy.
 • Selvom dobbeltbookinger er sjældne, skal hotelejere dog være opmærksomme, så de kan løse dem hurtigt.
 • I sjældne tilfælde kan reservationer modtaget fra kanaler blive fordelt på forskellige rum.