Sirvoy kan automatisk hente bookinger fra Expedia og holde tilgængeligheden opdateret.

Bemærk: Hvis du allerede har eksisterende, kommende reservationer hos Expedia, vil de ikke automatisk blive hentet og registreret i Sirvoy. Se punkt 5 nedenfor.

Følg disse anvisninger for at aktivere forbindelsen: 

  1. Log ind på Expedia Partner Central følg instruktionerne her for at anmode om forbindelse. Kontroller om jeres prissætningsmodel er indstillet som OBP (Occupancy Based Pricing) og LAR (Lowest Available Rate). Tag kontakt til jeg Account Manager i Expedia, hvis I er usikre på disse indstillinger.
  2. På normal vis sender vi en mail indenfor 24 timer, hvor vi beder dig om koble jeres værelsestyper til kanalen. Gå til Indstillinger -> Kanaler -> Expedia og klik på ”Tilslut”. Du vil herefter blive bedt om at koble de tilgængelige værelsestyper på XXX til nogle tilsvarende værelsestyper i Sirvoy. Når kortlægningen er gennemført, aktiveres forbindelsen, og tilgængeligheden og priser sendes automatisk.
  3. Kontroller gerne at alle værelsestyper har de korrekte restriktioner indstillet, idet værelser vil kunne bookes øjeblikkeligt efter, at forbindelsen er aktiveret.
  4. Hvis du for øjeblikket modtager kreditkortoplysninger via Expedia, så sendes – så snart forbindelsen er aktiv – kortoplysningerne via forbindelsen i stedet for at være synlige i dit extranet. For at få adgang til kreditkortoplysningerne skal du bruge funktionen “Sirvoy Bankboks”. Hvis du bruger Sirvoy’s Stripe integration, vil detaljerne automatisk gemmes der også. Se venligst vores artikel om Debitering af virtuelle kreditkort med Stripe for mere information.
  5. Eventuelle bookinger som er modtaget via Expedia før tilslutningen, vil ikke automatisk blive hentet ned og registreret i Sirvoy. Disse skal importeres manuelt. Vi hjælper gerne med at importere, hvis I har mange af disse bookinger. Se denne artikel med instruktioner.
Bemærk: Kontroller at priserne i Expedias ekstranet er angivet som OBP (Occupancy Based Pricing) og LAR (Lowest Available Rate). Når forbindelse er oprettet, vil det ikke længere være muligt at ændre priser, tilgængelighed, restriktioner (se nogle undtagelser her), osv. via jeres Expedia-login. Alle opdateringer herefter skal udføres via Sirvoy. En ændring foretaget i Sirvoy vil inden for få minutter også kunne ses på Expedia. Vi anbefaler dog, at man stadig eftertjekker på sin Expedia-konto.
Bemærk: Selvom tilgængeligheden er synkroniseret mellem Sirvoy og kanalerne næsten øjeblikkeligt, er der altid en lille risiko for dobbeltreservationer, når det samme fysiske værelse bliver gjort tilgængeligt på flere reservationskanaler samtidigt. For eksempel kunne det sidste værelse i samme øjeblik bestilles både via dit websted og en anden reservationskanal. Dette sker meget sjældent, selv for travle hoteller. Men hvis dette sker, vil reservationskanalen forvente at du straks informerer dem herom sådan at kanalens partner service, afhængigt af din aftale, kan hjælpe med at finde en løsning så hurtigt som muligt.

Bemærk: I sjældne tilfælde kan reservationer modtaget fra kanaler blive fordelt på forskellige rum.