Tip: Vores supportteam kan konfigurere dette sammen med dig. Kontakt os via live chat eller planlæg en gratis videochat.

Hvad er kortlægning af overnatningstyper?

Ved kortlægning fastslår man, hvilke overnatningsstyper i Sirvoy, der svarer til overnatningsstyper (og deres priser) på kanalen. Det giver Sirvoy mulighed for at:

  • Bekræfte enhedens (værelsets) tilgængelighed på kanalen.
  • Kontrollere priserne for overnatningstyperne på kanalen.
  • Modtage reservationerne fra kanalen.

Kortlægning af overnatningstyper

  1. Gå til Indstillinger -> Kanaler.
  2. Klik på “Rediger” under den kanal, du vil kortlægge.
  3. Vælg den pris, du vil kortlægge, udvid dens rullemenu, og vælg den tilsvarende Sirvoy overnatningstype.
  4. Klik på “Gem” for at fuldføre kortlægningen.

For de fleste kanaler aktiveres forbindelsen med det samme, men for Booking.com vil vores supportteam gennemgå kortlægningen, før den aktiveres.

Derefter er det Sirvoy der kontrollerer priser, tilgængelighed og betingelser (med nogle vigtige undtagelser) for kanalen. 

Bemærk: Mindst én pris skal kortlægges til hver overnatningstype. Yderligere priser kan nemt administreres ved at oprette flere overnatningsstyper som kopier. Hvis du vælger ikke at kortlægge hver pris, skal du sørge for, at de resterende priser arver tilgængelighed og begrænsninger fra deres overordnede overnatningstype på kanalen.

Bemærk: Hvis en overnatningsstype på den samme kanal har flere forskellige priser, skal hver pris kortlægges med Sirvoy overnatningsstyper, der indeholder de samme enheder. Ellers opdateres tilgængeligheden ikke korrekt, og det er sandsynligt at der opstår overbookinger.