Hvis du har en SiteMinder-konto, kan du forbinde den til Sirvoy. Sirvoy kan automatisk holde din tilgængelighed opdateret og hente dine reservationer fra SiteMinder.

Bemærk: Hvis du allerede har eksisterende, kommende reservationer hos SiteMinder, vil de ikke automatisk blive hentet og registreret i Sirvoy. Se punkt 7 nedenfor.

  1. Informer jeres Account Manager i SiteMinder om, at I ønsker forbindelse til Sirvoy.
  2. Gå til Indstillinger -> Kanaler -> SiteMindernår anmodningen er blevet accepteret.
  3. Angiv jeres hotel-ID samt hvilken region i anvender (EMEA eller APAC).
  4. Aktiver de værelsestyper I vil sende til SiteMinder ved at ændre statussen til ”ON”. Noter ID-nummeret til værelsestyperne (vises i parentes efter værelsestypenavnet) for hver værelsesype i aktiverer – for eksempel ”4680104”.
  5. Hvor hver enkelt tilkoblet værelsestype kræver SiteMinder at I udfylder tre felter (”Room Code”, ”Rate Code” og ”Inventory Code”). ”Rate Code” skal altid efterlades tom. Anvende ID-nummeret, som du noterede tidligere, til de to resterendes ”Codes”. Log ind på SiteMinder for at indtaste disse. Alternativt kan I udfylde og returnere den udfyldelsesblanket, som SiteMinder stiller til rådighed.
  6. Når tilkoblingen af værelserne er udført aktiveres tilslutning ved at kontakte Sirvoys support.
  7. Reservationer, der er modtaget via SiteMinder før tilslutningen, vil ikke automatisk blive hentet og registreret i Sirvoy. De skal importeres manuelt til Sirvoy, helst før forbindelsen aktiveres. Hvis du har et stort antal af sådanne reservationer, hjælper vi dig gerne med importen. Se denne artikel for en vejledning.
Bemærk: Hvis prisrate i SiteMinder (for eksempel Singleværelse, ikke-refunderbar, osv.) skal kobles til et unikt værelsestype-ID i Sirvoy. Du skal muligvis oprette “duplikanter” af værelsestyperne i Sirvoy for at kunne forbinde alle de eksisterende priser i SiteMinder.
Bemærk: Når forbindelse er oprettet, vil det ikke længere være muligt at ændre priser, tilgængelighed, restriktioner(se nogle undtagelser her), osv. via jeres SiteMinder login Alle opdateringer herefter skal udføres via Sirvoy. Når en ændring er foretaget i Sirvoy vil det inden for få minutter også kunne ses på SiteMinder  Vi anbefaler dog, at man stadig eftertjekker på sin SiteMinder konto for at sikre at priser, tilgængelighed og reservationer er opdateret og synkroniseret korrekt.
Bemærk: Selvom tilgængeligheden er synkroniseret mellem Sirvoy og kanalerne næsten øjeblikkeligt, er der altid en lille risiko for dobbeltreservationer, når det samme fysiske værelse bliver gjort tilgængeligt på flere reservationskanaler samtidigt. For eksempel kunne det sidste værelse i samme øjeblik bestilles både via dit websted og en anden reservationskanal. Dette sker meget sjældent, selv for travle hoteller. Men hvis dette sker, vil reservationskanalen forvente at du straks informerer dem herom sådan at kanalens partner service, afhængigt af din aftale, kan hjælpe med at finde en løsning så hurtigt som muligt.

Bemærk: I sjældne tilfælde kan reservationer modtaget fra kanaler blive fordelt på forskellige rum.