Gå til Indstillinger -> Reservationsformular -> Administrer reservationsformularer -> Indstaller på websted og klik på ”Installer på websted” efterfulgt af ”Integrer på dit websted (JavaScript)”, hvorefter en kode vil blive vist. Kopier denne og indsæt det sted på din webside, hvor du ønsker at bookingmotoren skal optræde.

Der er forskellige muligheder at vælge imellem:

  • En JavaScript kode, der viser reservationsformularen integreret på den hjemmeside, hvor du indsætter koden.
  • En simpel URL, der fører den besøgende til en enkeltstående side, der viser reservationsformularen. (Eller en URL til din hjemmeside, der er bygget med Sirvoy hjemmesidebygger, hvis den er aktiveret i Pro.)
  • Et reservationsformular-ID, der skal bruges med vores WordPress-plugin. Installer pluginet, og indtast dit reservationsformular-ID i WordPress-indstillingerne.

 

Bemærk: Dine overnatningsstyper og alias af overnatningsstyper kan sælges på denne platform. Alle overnatningsstyper klassificeret som “intern rumtype” i dine indstillinger vises imidlertid ikke.

Bemærk: Med Sirvoy hjemmesidebygger (tilgængelig i Pro) kan du oprette din egen professionelle hjemmeside med din reservationsformular automatisk integreret.