Visse forældede data i reservationer og indstillinger opbevares i en given tidsperiode. Når den udløber vil dataene blive fjernet. Dette frigør ressourcer til mere aktuelle og relevante data, og vil også bidrage til at beskytte gæstens personlige data og overholde databeskyttelseslovgivningen, som f.eks. Den europæiske GDPR.
Nedenstående liste viser, hvilke data der automatisk fjernes og efter hvor lang tid:

  • Indholdet af SMS-beskeder sendt fra reservationer vil blive fjernet 12 måneder efter check-ud dato.
    Reservations historikken viser dog modtagerens telefonnummer, og når SMS-beskeden blev sendt.
  • Indholdet af e-mails sendt fra reservationer vil blive fjernet 12 måneder efter check-ud dato.
    Reservations historikken viser dog e-mail-adressen, og hvornår e-mailen blev sendt.
  • Filupload på reservationer vil blive fjernet 12 måneder efter check-ud dato. Reservations historikken
    viser filnavnet på eventuelle automatisk slettede uploads.
  • Reservations advarsler vil blive fjernet 3 måneder efter deres udløbsdato.
  • Eventuelle indstillinger der er udløbet og som ikke længere er gyldige, fjernes 18 måneder efter slutdatoen. Dette inkluderer indstillinger som: begrænsninger for check-ind, check-ud og / eller ophold, betingelser for ledige dage, sæsonpriser og midlertidige prisændringer, rabatter for længere ophold og rabatkoder.
  • Historikken som kan revideres under fanen “Priser”, er begrænset til 18 måneder.