Visse forældede data i reservationer og indstillinger opbevares i en given periode. Når de er udløbet, fjernes dataene. Dette frigør ressourcer til mere aktuelle og relevante data og hjælper også med at beskytte din gæsts personlige data og til at overholde databeskyttelseslove, såsom den europæiske GDPR.

Listen nedenfor viser, hvilke data der automatisk slettes, og efter hvor længe:

  • Indholdet af SMS-beskeder (SMS), der sendes fra reservationer, fjernes 12 måneder efter udtjekningsdatoen. Reservationshistorikloggen viser dog stadig modtagerens telefonnummer, og hvornår sms’en blev sendt.
  • Indholdet af emails sendt fra reservationer fjernes 12 måneder efter udtjekningsdatoen. Reservationshistorikloggen viser dog stadig email adressen, og hvornår emailen blev sendt.
  • Filoverførsler på reservationer fjernes 12 måneder efter udtjekningsdatoen. Reservationshistorikloggen viser filnavnet på alle automatisk slettede uploads.
  • Reservationsalarmer fjernes 3 måneder efter deres udløbsdato.
  • Alle indstillinger, der er udløbet og ikke længere er gyldige, fjernes 18 måneder efter slutdatoen. Dette inkluderer indstillinger som: restriktioner for check-ind, check-ud og/eller ophold, restriktioner, Ledige dage, sæsonpriser og midlertidige prisændringer, Rabat for længere ophold og rabatkoder.
  • Historikken, der kan gennemgås under fanen “Priser”, er begrænset til 18 måneder.