Vigtigt: Payer og Payson er ældre betalingsløsninger og er ikke længere tilgængelige for nye brugere. Vores anbefalede betalingsløsning, Stripe er tilgængelig for alle brugere.

Vil du gerne have dine gæster skal kunne betale udestående eller kunne annullere deres booking direkte via din hjemmeside? Vil give gæsterne mulighed for selv at kunne gennemgå deres reservationsoplysninger? Derefter vil du muligvis bruge funktionen Søg-reservation-funktion.

  1. Aktivér denne funktion ved at gå til Indstillinger -> Se/rediger reservation -> Søg-reservation-funktion på din hjemmeside og klik på “Installer på websted”.
  2. Brug den viste kode til at installere formularen Søg-reservation-funktion på din hjemmeside.
  3. Hvis du foretrækker at linke til en enkeltstående side med formularen Søg-reservation-funktion, skal du kopiere URL’en og bruge den, hvor du vil linke fra. (Hvis du har aktiveret Sirvoy hjemmesidebygger, der er tilgængelig i Pro, vil det i stedet være URL’en til denne hjemmeside, der vil være tilgængelig til dette formål.)

Du kan anmode gæsterne om at betale den resterende saldo ved at sende dem en automatisk email med den resterende saldo og et link til formularen Søg-reservation-funktion. Bemærk, at det delvise forudbetalingsbeløb muligvis vises i stedet for den resterende saldo, afhængigt af de valg, du har foretaget i dine betalingsindstillinger. Alle vores online betalingsmetoder (Stripe, Payer, Paypal og Payson) understøttes i funktionen Søg-reservation-funktion.