Sirvoys kanaladministrator kan oprette forbindelse til Airbnb for at hente reservationer og automatisk opdatere værelsestilgængelighed og -priser.

Før du går i gang:

 • Opret en Airbnb-konto og angiv dine ejendomme.
 • Hvis du allerede har en iCal-forbindelse mellem Airbnb og Sirvoy, skal du slette dine Airbnb-importkalendere.
 • Bemærk at det kun er administratorer af din Airbnb-konto, og ikke medværter, der kan se og kortlægge opslag.

Forbind din Sirvoy- og Airbnb-konto:

 1. Log ind på Airbnb.
 2. Log ind på Sirvoy på en anden fane, men i samme browservindue.
 3. I Sirvoy skal du gå til Airbnb-integrationssiden under Indstillinger -> Kanaler -> Airbnb -> Tilslut.
 4. Gennemgå vilkårene, accepter, og klik på “Allow.”.
 5. På Airbnb-integrationssiden skal du kortlægge dine Sirvoy overnatningstyper med de tilsvarende Airbnb opslag og håndtere eventuelle advarsler, der vises (f.eks. modstridende skatteindstillinger mellem Sirvoy og Airbnb).
 6. Klik på “Gem”.

Din Sirvoy- og Airbnb-konto er nu forbundet!

Fra nu af, er det så Sirvoy der kontrollerer priser, tilgængelighed og betingelser (med nogle vigtige undtagelser) for dine Airbnb-opslag. Foretag derfor alle fremtidige opdateringer af disse funktioner i Sirvoy, da det kommer til at tilsidesætte dine indstillinger i Airbnb. Ændringer foretaget i Sirvoy afspejles i Airbnb inden for få minutter.

Airbnb aktiverer “Øjeblikkelig booking” som standard, hvilket betyder at indkommende reservationer er endelige og ikke blot forespørgsler.

Airbnb-opslag svarer til Sirvoy overnatningstyper (ikke individuelle enheder). Sørg derfor for, at de Airbnb-opslag og Sirvoy overnatningstyper, der er kortlagt sammen, har det samme antal enheder.

 • Hvis du har flere opslag på Airbnb end tilsvarende overnatningstyper i Sirvoy, skal du enten fjerne opslag eller oprette nye Sirvoy overnatningstyper.
 • Hvis du kortlægger et Airbnb-opslag med en Sirvoy overnatningstype, der indeholder mere end én enhed, vil Airbnb tro, at du har flere, identiske opslag og ikke et enkelt. Dette kan nemt forårsage overbookinger, fordi Airbnb vil antage, at der stadig er ledige enheder, selvom det pågældende opslag allerede er blevet reserveret.

For eksempel: 

Hvis du har 5 forskellige lejligheder med 5 opslag på Airbnb, skal de kortlægges til 5 forskellige overnatningstyper i Sirvoy, der hver indeholder én enhed.

Eller hvis du har 5 ens lejligheder, kan du:

 • Bruge 1 opslag på Airbnb der repræsenterer alle fem lejligheder, og kortlægge dette opslag til 1 overnatningstype i Sirvoy, der indeholder fem enheder.
 • Bruge 5 opslag på Airbnb for hver lejlighed, og kortlægge dem til 5 overnatningstyper i Sirvoy, der hver indeholder én enhed.

Lige en lille ting inden du går… 

 • “Hvor tæt på tjek-ind kan gæsten reservere” og “Hvor langt frem kan gæsten reservere” er to indstillinger i Airbnb, som du kan angive for hver enkelt opslag eller bruge en standardværdi, der gælder for alle opslag.
 • Airbnb henter priser fra Sirvoy uden at afgifter inkluderet og det arver også dit valutavalg fra Sirvoy. 
 • Airbnb understøtter ikke den fleksible prismodel, så Sirvoy sender én enkelt fast pris til Airbnb baseret på “antal gæster” i indstillingen for overnatningstypen. Der er dog en anden metode hvorpå du kan opsætte fleksible priser i Airbnb.

Tip: Vores supportteam kan konfigurere dette sammen med dig. Kontakt os via live chat eller planlæg en  gratis videochat.

Bemærk:

 • Airbnb deler ikke gæsternes e-mailadresser med Sirvoy. Du bedes kommunikere med gæsterne ved hjælp af Airbnbs interne meddelelsesværktøj.
 • Selvom overbookinger er sjældne, skal hotelejere være opmærksomme på at tage sig af det hurtigt.