På siden Priser kan du bruge Prisstyring til hurtigt at anvende en procent ændring eller spotpris for en bestemt dato(er) og overnatningstype(r). Dette er nyttigt, hvis du vil undgå at oprette sæson baserede prisændringer. I denne visning har du også mulighed for at anvende en alternativ foruddefineret prisliste til en bestemt dato for alle overnatningstyper på én gang.

  1. På siden Priser skal du klikke på prisen for en overnatningstype under en bestemt dato. Fra den viste datovælger skal du vælge eventuelle yderligere datoer, du gerne vil anvende den nye pris på.
  2. Brug de viste symboler til at vælge, om kursen skal justeres med en procentdel (“%”), tilsidesætte grundrenten med en ny fast pris (“$”) eller anvende en eksisterende alternativ prisliste (“Brug liste”) på den valgte overnatningstype. Bemærk venligst, at eventuelle prisændringer ved hjælp af en alternativ prisliste altid vil blive anvendt på alle overnatningstyper under de valgte datoer.
  3. Klik på “Gem”.

Hvis du vil ændre alle overnatningstyper for en bestemt dato, skal du klikke på en dato øverst på siden Priser. Fra den viste datovælger skal du vælge eventuelle yderligere datoer, du gerne vil anvende den nye pris på. Bemærk, at du i dette tilfælde kun vil kunne ændre procentdelen (“%”) eller anvende en eksisterende alternativ prisliste (“Brug liste”).

Efter at have gemt, vil du se den nyligt anvendte pris på siden Priser. En ændret farve og et symbol angiver også en prisstigning eller -fald for den valgte dato og overnatningstype.

Bemærk: Hvis en spotpris er blevet ændret ved hjælp af Pris manageren, ignoreres og tilsidesættes enhver pris, der findes i basisprisen, samt sæsonbetonede/midlertidige prisændringer. Den pris, der er angivet på siden Priser, bruges i stedet. Læs mere i artiklen Sådan beregnes værelsespriser ved brug af indstillinger for flere priser.

Bemærk: Med en fleksibel prismodel er prisen baseret på “Antal gæster”, og ikke “Maks. antal gæster (inkl. ekstra senge)”.