Bemærk: Oplysningerne i denne artikel indeholder systembeskrivelser fra tredjepart, der kan ændres uden nogen form for varsel. Derfor skal du være opmærksom på, at nogle detaljer kan være forældede på grund af nylige ændringer foretaget af tredjepart.

Du kan nemt tilføje reservationsformularen på din WIX side. Vær opmærksom på, at der er to forskellige versioner af WIX hjemmesidebyggeren: WIX Editor og WIX ADI.

Følg disse trin, når du er logget ind på WIX Editor

 1. I Sirvoy skal du gå til Indstillinger -> Reservationsformular.
 2. Klik på de tre prikker ved siden af den reservationsformular, der skal installeres. 
 3. Klik på “Installer på websted”.
 4. Kopier HTTPS-koden, som du finder under “Kopier denne kode”.
 5. I Wix-editoren skal du gå til  Add Elements (+) -> Embed Code -> Embed HTML.
  Bemærk: Hvis reservationsformularen ikke vises, skal du indsætte JavaScript-koden mellem <body>DIN KODE</body> F.eks.  <body><script async data-form-id=”ID til din reservationsformularen” src=”https://secured.sirvoy.com/widget/sirvoy.js”></script></body> og luk feltet så siden opdateres.
 6. I feltet for “HTML Settings”, der nu vises, skal du indsætte HTTPS-koden i feltet under “Add your code here (HTTPS only)”.
 7. Klik på “Apply”.

Følg disse trin, når du er logget ind på WIX ADI

 1. Klik på Tilføj i øverste værktøjslinje.
 2. Klik på Apps
 3. Vælg HTML-indlejret, og klik på Tilføj
 4. Vælg side, og klik på Føj til siden
 5. Klik på HTML indstillinger
 6. Indsæt din HTTPS kode. (Du finder Sirvoy-reservationsformularen i Sirvoy her under Indstillinger -> Reservationsformular -> Installer på websted.)
 7. Juster om nødvendigt HTML vinduets bredde og højde ved hjælp af HTML-indstillingsværktøjerne, og klik på Forhåndsvisning
 8. Du burde nu kunne se reservationsformularen på siden.

Hvis HTML widgeten ikke fungerer, kan der være et problem med koden. Du kan kontrollere, om koden er korrekt ved at bruge denne hjemmeside.

Bemærk: På grund af inkompatibilitet og begrænsninger med integrationen til WIX er den eneste understøttede måde at gemme kortoplysninger gennem Sirvoy Bankboks. Også bekræftelsessiden for reservationsformularen placeres uden for den side, hvor du har installeret den. Ud over dette er funktionen til at omdirigere gæst til en tilpasset destinationsside efter afslutning af reservationsprocessen (data-target-confirmation-url) uforenelig med WIX. Vi anbefaler at bruge Sirvoy hjemmesidebygger, som er inkluderet i Sirvoy Pro og understøtter alle de tilgængelige betalingsløsninger i Sirvoy.