Bemærk: Oplysningerne i denne artikel indeholder systembeskrivelser fra tredjepart, der kan ændres uden nogen form for varsel. Derfor skal du være opmærksom på, at nogle detaljer kan være forældede på grund af nylige ændringer foretaget af tredjepart.

Du kan nemt tilføje reservationsformularen på din WIX side. Vær opmærksom på, at der er to forskellige versioner af WIX hjemmesidebyggeren: WIX Editor og WIX ADI.

Følg disse trin, når du er logget ind på WIX Editor

 1. I Sirvoy skal du gå til Indstillinger -> Reservationsformular.
 2. Klik på de tre prikker ved siden af den reservationsformular, der skal installeres. 
 3. Klik på “Installer på websted”.
 4. Kopier HTTPS-koden, som du finder under “Kopier denne kode”.
 5. I Wix-editoren skal du gå til  Add Elements (+) -> Embed Code -> Embed HTML.
  Bemærk: Hvis reservationsformularen ikke vises, skal du indsætte JavaScript-koden mellem <body>DIN KODE</body> F.eks.  <body><script async data-form-id=”ID til din reservationsformularen” src=”https://secured.sirvoy.com/widget/sirvoy.js”></script></body> og luk feltet så siden opdateres.
 6. I feltet for “HTML Settings”, der nu vises, skal du indsætte HTTPS-koden i feltet under “Add your code here (HTTPS only)”.
 7. Klik på “Apply”.

Følg disse trin, når du er logget ind på WIX ADI

 1. Klik på Tilføj i øverste værktøjslinje.
 2. Klik på Apps
 3. Vælg HTML-indlejret, og klik på Tilføj
 4. Vælg side, og klik på Føj til siden
 5. Klik på HTML indstillinger
 6. Indsæt din HTTPS kode. (Du finder Sirvoy-reservationsformularen i Sirvoy her under Indstillinger -> Reservationsformular -> Installer på websted.)
 7. Juster om nødvendigt HTML vinduets bredde og højde ved hjælp af HTML-indstillingsværktøjerne, og klik på Forhåndsvisning
 8. Du burde nu kunne se reservationsformularen på siden.

Hvis HTML widgeten ikke fungerer, kan der være et problem med koden. Du kan kontrollere, om koden er korrekt ved at bruge denne hjemmeside.

I stedet for at integrere reservationsformularen, så kan du overveje at oprette en “Book nu”-knap på WIX og linke den til din reservationsformulars selvstændige bookingside.

Find URL’en til den selvstændige bookingside:

 1. I Sirvoy skal du gå til Indstillinger -> Reservationsformular og klikke på de 3 prikker ud for den pågældende reservationsformular.
 2. Klik på “Installer på websted”.
 3. Vælg “Selvstændig side med reservationsformular og kontaktoplysninger (URL))” eller, hvis hjemmesidebyggeren er aktiveret, så vælg “Sirvoy Hjemmesidebyggers bookingside med din reservationsformular (URL)”.
 4. Find koden under “Kopier denne kode”.

Bemærk:

 • Den eneste understøttede måde at gemme kortoplysninger på med WIX-integrationen er med Sirvoy Vault.
 • Reservationsformularens bekræftelsesside er uafhængig af den side, hvor du har installeret formularen.
 • Med WIX-integrationen er det ikke muligt at sende gæsterne videre til en tilpasset landingsside efter reservationen.

Bemærk: Som et alternativ til WIX anbefaler vi Sirvoy Hjemmesidebygger, som er inkluderet i Sirvoy Pro. Sirvoy Hjemmesidebygger understøtter alle betalingsløsninger, der er tilgængelige i Sirvoy.