Sirvoy findes tilgængeligt i to versioner, Starter og Pro:

Starter

Denne version dækker alle grundlæggende funktioner, så længe I ikke har behov for at forbinde jer til andre bookingkanaler. Sirvoy Starter er en kraftfuld PMS (Property Management System) og bookingmotor, som giver mulighed for at holde styr på og administrere jeres hotelbookinger, gæster, rengøring, administration, online betalinger, automatiske tekstbeskeder og e-mails osv.

Pro

Hvis I ønsker at forbinde jer med diverse bookingkanaler, vil Pro-versionen være det rigtige valg. Sirvoy har direkte forbindelse med de fleste større bookingkanaler. Pro-versionen understøtter også iCal-format, hvilket vil sige, at du kan forbinde dit opholdssted med Vrbo, FlipKey, osv. Hvis I stadig ønsker flere bookingkanaler, kan I derudover blive forbundet med såkaldte “tredjeparts channel managers (SiteMinder).

Ydermere giver Sirvoy Pro jer mulighed for, at I kan kategorisere jeres værelsestyper og oprette flere brugere såvel som flere bookingmotorer.

Sirvoys Pro plan inkluderer også Sirvoy Bankboks funktionen, en yderst sikker måde at gemme dine gæsters kreditkortoplysninger på deres reservation til senere opkrævning. Dette er især praktisk, hvis du ikke bruger en integreret betalingsmetode i Sirvoy og ønsker at kunne opkræve kortene hos en anden udbyder.

Unikt for Sirvoy Pro er Sirvoys hjemmesidebygger. Denne funktion giver dig mulighed for at oprette din egen professionelle hjemmeside på få minutter. Den hjemmeside kan vise dine værelser, er hurtig, mobilvenlig og giver gæsterne mulighed for at foretage direkte reservationer.