Sirvoy kan automatisk hente reservationer fra Booking.com og holde tilgængeligheden opdateret.

Se punkt 8 nedenfor.

Følg disse anvisninger for at aktivere forbindelsen:

  1. Informer jeres Account Manager i Booking.com om, at I ønsker forbindelse via XML til Sirvoy og nævn desuden partner-ID’et 289. Når Booking.com har accepteret jeres forespørgsel, vil I modtage en XML-aftale inkluderende instruktioner, om hvordan I aktiverer tilslutningen.
  2. Når Booking.com har sendt os information om XML-tilslutningen, sender vi en mail, hvor vi vil bede jer om at koble jeres værelsestyper til kanalen. Gå til Indstillinger -> Kanaler -> Booking.com og klik på ”Rediger”. Forbind de tilgængelige værelsestyper på Booking.com til nogle tilsvarende værelsestyper i Sirvoy. I anbefaler og at I sætter indstillingen ”Send automatisk prisopdateringer” til ”ON”, så I slipper for at sende disse manuelt.
  3. Kontroller gerne at alle værelsestyper har de korrekte restriktioner indstillet, idet værelserne vil kunne bookes øjeblikkeligt efter, at forbindelsen er aktiveret.
  4. For at eventuelle ændringer af allerede eksisterende reservationer skal kunne gennemføres korrekt til Sirvoy, skal du sørge for, at ingen inaktive værelsestype på Booking.com er registreret på Booking.com-reservationer. Du skal også undgå at ændre indstillinger for værelsestyper på Booking.com, efter at forbindelsesprocessen er indledt, men inden den er færdiggjort.
  5. Vores supportteam underrettes automatisk, når din kortlægning er afsluttet, og gennemgår den derefter og bekræfter over for Booking.com. Afhængigt af om du har valgt at være automatisk tilsluttet udbyderen (Sirvoy) eller ej, sender Booking.com dig enten en bekræftelses email, når forbindelsen er aktiv, eller en email, der instruerer dig, hvordan du aktiverer forbindelsen. Se denne artikel vedrørende korrekte prisindstillinger på Booking.com for at sikre den korrekte prisvisning på kanalen.
  6. Hvis ikke du aktiverede automatisk pris opdatering under kortlægning af overnatningstyperne, vil du nu blive nødt til at gå til Indstillinger -> kanaler -> Booking.com og trykke på “Send prisopdatering”, og følg instrukserne. Hvis du præferere at have priser opdateret automatisk, så gå til Indstillinger -> kanaler -> Booking.com og klik “Rediger”. Sikre dig at indstillingen kaldet “Opdater priser automatisk” er aktiveret.
  7. Hvis du i øjeblikket modtager kreditkortoplysninger fra Booking.com, vil disse fra nu af blive sendt til jer via fax. I bedes sende faxnummer til vores supportteam hurtigst muligt.
    Hvis du for øjeblikket modtager kreditkortoplysninger via Booking.com, så vil forbindelsen, så snart den er aktiv, sende kortoplysningerne via forbindelsen i stedet for at være synlige i dit extranet. For at få adgang til dem skal du bruge funktionen “Sirvoy Bankboks”. Hvis du bruger Sirvoy’s Stripe integration, vil kreditkort detaljer automatisk gemmes der også.
  8. Når forbindelsen er aktiv, vil vi importere alle fremtidige reservationer som du tidligere måtte have fået gennem Booking.com. Dette gøres for at sikre at alle fremtidige ændringer og/eller aflysninger vil blive håndteret korrekt. Venligst lad vær med at indtaste disse reservationer manuelt i Sirvoy. Hvis reservationer er blevet registeret manuelt i Sirvoy, men senere bliver opdateret automatisk, vil de blive set som overbookings.

Bemærk: Når forbindelse er oprettet, vil det ikke længere være muligt at ændre priser, tilgængelighed, restriktioner(se nogle undtagelser her), osv. via jeres Booking.com login Alle opdateringer herefter skal udføres via Sirvoy. Når en ændring er foretaget i Sirvoy vil det inden for få minutter også kunne ses på Booking.com. Vi anbefaler dog, at man stadig eftertjekker på sin Booking.com konto for at sikre at priser, tilgængelighed og reservationer er opdateret og synkroniseret korrekt.

Bemærk: Selvom tilgængeligheden er synkroniseret mellem Sirvoy og kanalerne næsten øjeblikkeligt, er der altid en lille risiko for dobbeltreservationer, når det samme fysiske værelse bliver gjort tilgængeligt på flere reservationskanaler samtidigt. For eksempel kunne det sidste værelse i samme øjeblik bestilles både via dit websted og en anden reservationskanal. Dette sker meget sjældent, selv for travle hoteller. Men hvis dette sker, vil reservationskanalen forvente at du straks informerer dem herom sådan at kanalens partner service, afhængigt af din aftale, kan hjælpe med at finde en løsning så hurtigt som muligt.

Beachte: Booking.com akzeptiert nicht mehr als 254 Zimmer pro Zimmertyp. Wenn du also einen Zimmertypen hast, der diese Anzahl von Zimmern überschreitet, musst du die Zimmer in mehrere Zimmertypen aufteilen, bevor du sie zuordnen kannst.