Sirvoy kan automatisk hente bookinger samt holde tilgængeligheden opdateret fra Hostelworld.com.

Bemærk: Hvis du allerede har eksisterende, kommende reservationer hos Hostelworld, vil de ikke automatisk blive hentet og registreret i Sirvoy. Se punkt 6 nedenfor.

Følg disse anvisninger for at aktivere forbindelsen:

  1. Informer jeres Account Manager i forbindelse med Hostelworld, at I ønsker forbindelse via API til Sirvoy. Hvis I ikke har en Account Manager, bedes I kontakte Hostelworld på  support@hostelworld.com. Sørg for, at du ikke har en “Stop Sell (Stop salg)”-begrænsning for dine priser, ellers kan gæsterne ikke foretage reservationer, efter at forbindelsen er blevet oprettet.
  2. Når Hostelworld har accepteret jeres anmodet: Gå til Indstillinger -> Kanaler -> Hostelworld.com.
  3. Indtast jeres Hostelworld ID, for eksempel “123456” samt jeres API-kodeord. Derefter vil du blive bedt om at mappe (forbinde) de tilgængelige værelsestyper som findes på Hostelworld.com til nogle tilsvarende værelsestyper i Sirvoy. Find flere instruktioner her.
  4. Sørg for at kontrollere, at alle  overnatningstyper har de korrekte betingelser som du ønsker, da værelserne kan reserveres straks efter forbindelsen er aktiveret. Den eneste betingelse, der er kompatibel med Hostelworld under “Restriktioner for check-ind, check-ud og/eller ophold” er den, der hedder “Ophold ikke tilladt”. Betingelsen “Ledige dage” er ikke kompatibel med Hostelworld.
  5. Idet forbindelsen er oprettet retmæssigt, bedes I kontakte Sirvoys support, hvorefter jeres forbindelse vil blive aktiveret.
  6. Reservationer, der er modtaget via Hostelworld før tilslutningen, vil ikke automatisk blive hentet og registreret i Sirvoy. De skal importeres manuelt til Sirvoy, helst før forbindelsen aktiveres. Hvis du har et stort antal af sådanne reservationer, hjælper vi dig gerne med importen. Se denne artikel for en vejledning.
Bemærk:Når forbindelse er oprettet, vil det ikke længere være muligt at ændre priser, tilgængelighed, restriktioner (se nogle undtagelser her), osv. via jeres Hostelworld-login. Alle opdateringer herefter skal udføres via Sirvoy. En ændring foretaget i Sirvoy vil inden for få minutter også kunne ses på Hostelworld.com. Vi anbefaler dog, at man stadig eftertjekker på sin Hostelworld-konto.

Bemærk: Eventuelle delpriser (f.eks. Ikke-refunderbare priser) bør ikke kortlægges i Sirvoy, selvom de vises på kortlægningssiden. Priserne på Hostelworld-delpriser skal derfor administreres fra dit Hostelworld-ekstranet.

Bemærk: Selvom tilgængeligheden er synkroniseret mellem Sirvoy og kanalerne næsten øjeblikkeligt, er der altid en lille risiko for dobbeltreservationer, når det samme fysiske værelse bliver gjort tilgængeligt på flere reservationskanaler samtidigt. For eksempel kunne det sidste værelse i samme øjeblik bestilles både via dit websted og en anden reservationskanal. Dette sker meget sjældent, selv for travle hoteller. Men hvis dette sker, vil reservationskanalen forvente at du straks informerer dem herom sådan at kanalens partner service, afhængigt af din aftale, kan hjælpe med at finde en løsning så hurtigt som muligt.

Bemærk: I sjældne tilfælde kan reservationer modtaget fra kanaler blive fordelt på forskellige rum.