For hver værelsestype på kanalen, skal mindst en af priserne altid kobles til – som udgangspunkt “standardprisen”.

Hvis du vælger ikke at koble de andre priser til, bedes du være opmærksom på dette:

  • Når tilgængeligheden opdateres for en vis tilkoblet værelsestype og priskombination, opdateres tilgængeligheden for alle priser.
  • Hvis du spærrer en værelsestype i Sirvoy, vil de ikke-tilkoblede priser stadig være mulige at booke – medmindre de er konfigureret af kanalen til at “arve” restriktion fra den i forvejen tilkoblede prissats. Du kan teste dette ved at spærre et datointerval og tjekke efter, om de andre priser indenfor samme interval stadig er mulige at booke via kanalen.
  • Hver gang der er reserveret en ikke-kortlagt pris, vælger systemet en anden kortlagt sats inden for den samme kanals overnatningstype og tilføjer reservationen til den tilsvarende Sirvoy overnatningstype. For eksempel: Hvis en “Ikke-refunderbar” -pris er reserveret, men kun “Standardprisen” er kortlagt, tilføjes reservationen til den overnatningstype i Sirvoy, der er kortlagt til “Standardprisen”.
  • Prisen for enhver ikke-tilkoblet prissats vil blive indstillet i henhold til det, du har angivet på kanalen og de prisrelationer, der er oprettet der.